Reese Witherspoon na Capriju. Foto: Instagram
Reese Witherspoon na Capriju. Foto: Instagram
Grki vedo, kako streči "kralju" Jamesu. Foto: Instagram

38-letna hollywoodska zvezdnica je skupaj s prijateljicami na Capriju preživela en teden, na Instagramu pa je s svojimi oboževalci delila fotografije s čudovitega otoka. Na spletu se je znašel tudi videoposnetek Reesinega "žuranja" s prijateljicami, ko vidno opita pevka na ves glas prepeva skladbo I Will Survive.

Mater treh otrok - iz prvega zakona z igralcem Ryanom Phillippom ima 15-letno Avo in dve leti mlajšega sina Deacona, iz zdajšnjega zakona z igralcem Jimom Tothom pa ima dveletnega sina Tennesseeja Jamesa - je Capri tako navdušil, da tudi po prihodu domov še objavlja fotoutrinke s počitnic.

LeBron v Grčiji postal del spletne uspešnice
Svoje oboževalce pa s počitniškimi fotografijami zalaga tudi 29-letni košarkar LeBron James, ki počitnikuje na grških otokih - obiskal je Mikonos in Santorini, včeraj pa je obiskal Atene. Med počitnicami si je košarkar s pomočjo prijateljev zlil vedro ledeno mrzle vode na glavo, s čimer se je pridružil številnim zvezdnikom, ki v dobre namene sodelujejo pri novi spletni uspešnici Ice Bucket Challenge.

LeBron je na počitnicah razkril tudi ime, ki ga bosta s srednješolsko ljubeznijo Savannah Brinson nadela svoji še nerojeni hčerki. Ime ji bo Zhuri, prihod sestrice pa komaj že čakata tudi sinova zakoncev James - osemletni LeBron James Jr. in dve leti mlajši Bryce Maximus. LeBron in Savannah sta se poročila lani septembra, poročno slavje pa je trajalo kar tri dni.