Zadnja v vrsti je bila Madonna, ki ji je pred nekaj dnevi tal pod nogami zmanjkalo na podelitvi nagrad brit v Londonu. 56-letnica je za padec okrivila ogrinjalo, ki je bil del njene scenske kostumografije, in pojasnila, da je bilo pretesno zavezano okoli njenega vratu.

"Stopila sem na stopnico in potegnila za vrvico, ki pa se ni hotela razvezati. Imela sem le dve možnosti - ali padem ali se zadavim, in izbrala sem padec," je opisala pevka, ki je dodala, da je padcev vajena, saj je že neštetokrat padla s konja. Je pa priznala, da se je ob padcu kar močno udarila v glavo in dobila veliko buško. "Človek je do treh zjutraj stal nad mano z baterijo, da bi se prepričal, da je z mano vse v redu," se je posmejala.


Pri Reutersu so se ob tem spomnili še nekaterih drugih zvezdniških padcev in pobrskali po svojih arhivih. V spodnji galeriji vabljeni na sprehod med padci Jennifer Lawrence, ko je korakala po svojega prvega oskarja, Davida Beckhama, ki je skušal Kitajcem pokazati, kako se streže stvarem na nogometni zelenici, spodrsnilo je tudi bodoči prvi dami Amerike ...