The Rock z družinico. Foto: Reuters
The Rock z družinico. Foto: Reuters

45-letni zvezdnik se je v svojem nagovoru posebej zahvalil tistim, ki so mu stali ob strani.

"Uspeh ne pride sam. Sam ne moreš uspeti," je priznal. "Zato potrebuješ tim in zato sem hvaležen za nekaj tistih ljudi v svojem življenju, ki jih imam ob sebi in brez katerih ne bi bilo niti mene," je ganjeno dejal.

Na podelitvi ga je spremljalo dekle Lauren Hashian, ki mu ob strani stoji že desetletje. Pred nekaj dnevi smo poročali, da je tudi znova noseča, njuna prvorojenka Jasmine Lia bo dobila še eno sestrico. The Rock ima namreč iz prejšnjega zakona s producentko Dany Garcia tudi 16-letno hčerko Simone.

Prikupna malčica je očeta spremljala tudi ob odkritju zvezde, kjer jo je ponosni očka dvignil v naročje in k sebi stisnil tudi njeno mamo, da bi s prikupno družinsko fotografijo še ponazoril to, o čemer je govoril.

Zvezdnika akcijskih filmov in enega najbolje plačanih igralcev ta hip je revija People lani razglasila za najbolj seksi moškega na svetu, njegova zvezda nosi številko 2624, njegova "soseda" na Pločniku slavnih pa sta izvršilni direktor World Wrestling Entertainmenta Vince McMahon in žabec Kermit.