Pred štirimi leti se je družinici pridružila še hčerka Ivy. Foto: Reuters
Pred štirimi leti se je družinici pridružila še hčerka Ivy. Foto: Reuters

Beyonce je z govorom o nezvestobi in zlomljenem srcu v svojih skladbah pod vprašaj postavila srečo v slavnem zakonu ter odprla vprašanje, ali je par tik pred ločitvijo. "Hoče me samo, ko nisem tam, naj raje pokliče Becky z dobrimi lasmi," je izsek iz skladbe Sorry.

Kdo je Becky?
Oboževalci so na družbenih omrežjih največ puščic izstrelili v glasbenico Rito Oro, ki je z Jay Z-jem že večkrat poslovno sodelovala. "Gledam na uro, moral bi biti že doma, danes obžalujem večer, ko mi je nadel prstan, vedno je poln izgovorov," Beyonce nadaljuje v skladbi Sorry.

Poleg govora o zakonu se je Jay Z dotaknil tudi limonade. "Limonada je še vedno popularna pijača," konča svoj del skladbe, kjer je poleg Fata Joeja sodeloval tudi Remy Ma.

So resnično vse zgolj govorice?
Beyonce je možu na prvem koncertu turneje posvetila skladbo Halo in občinstvu povedala, da ga močno ljubi ter da je čudovit. A oboževalcem se je sreča vseeno zdela lažna.

Jay Z je znan za skrita sporočila v besedilih, napisal pa je celo knjigo, v kateri razkriva skrivnosti nekaterih njegovih najbolj znanih skladb. Ne glede na nejasnosti v preostalih pesmih je sporočilo najnovejše precej jasno, poroča BBC.