Petru se je v Planici za las izmuznil veliki kristalni globus. Foto: BoBo
Petru se je v Planici za las izmuznil veliki kristalni globus. Foto: BoBo

Vikend paket s svetovnim šampionom, meteorologi in komentatorji o aktualnih temah tega tedna. Ena izmed njih bo tudi hrana.

Največji sovražnik naše oddaje je vsako soboto popoldne zagotovo sonce, ki posije izza oblakov in ven odžene gledalke in gledalke pred televizijskimi zasloni, zato si bomo to soboto privoščili naše meteorologe, da bodo napovedovali slabo vreme in gledalce tako "speljali" v vašo družbo. Na Bernardina fotelja bosta ob svetovnem dnevu meteorologov, ki smo ga praznovali te dni, sedla Tanja Cegnar in Andrej Pečenko.

Na temo vremena in premika ure se bo s svojimi komentatorji - Martino Ipša, Tinom Vodopivcem in Francijem Kekom navezal tudi Jože. V našem tedenskem arhivu smo izbrskali tudi tale prispevek oddaje Tednik. Ja, takole nas "farbajo" z dobro oziroma slabo hrano. Pozabite, da vam bo kdaj koli uspelo speči tako lazanjo, kot jo vidite na embalaži.

Svetovno uspešni športniki tudi v naši oddaji. Ponosni smo, da bomo to soboto klepetali s Petrom Prevcem, ponosoma naš male dežele, in televizijskim komentatorjem smučarskih skokov Andrejem Staretom.

Glasbeno nas bosta to soboto razvajala Clemens in Anja Baš. Marija Zmosta pa bo tokrat med zbiratelji. Na Gospodarskem razstavišču namreč poteka Collecta - mednarodni sejem zbirateljstva