Kate Hudson v družbi svojega partnerja Matthewa Bellamyja, pevca zasedbe Muse. Foto: EPA
Kate Hudson v družbi svojega partnerja Matthewa Bellamyja, pevca zasedbe Muse. Foto: EPA

"Z mamo lahko 'vidiva' mrtvece. No, ne vidimo jih, ampak čutimo duhove - peto energijo. Verjamem v to energijo in verjamem, da se lahko naše misli manifestirajo v energiji, ki jo lahko vidimo," je dejala 35-letna igralka v televizijskem šovu Chatty Man.

Prav tako se je razgovorila, kako se lahko rešimo strašljivih fantomskih podob: "Ko nekaj vidite, morate reči tej energiji, ki je navzoča že leta, da njeno mesto ni na tem svetu."

Priznala pa je tudi, da je za njo grozljiva izkušnja, ko je videla žensko, ki ni imela obraza. "To je bilo res srhljivo," je dodala.

Igralka je že tri leta zaročena s pevcem zasedbe Muse Matthewom Bellamyjem. Skupaj imata sina, že iz prejšnjega zakona s 'frontmanom' skupine The Black Crowes Chrisom Robinsonom pa ima še enega sina. "Moja filozofija pri vzgoji otrok je, da mi ni treba vsega vedeti. Mislim, da sčasoma otrok prevzame starševsko vlogo. Pogleda te in reče: 'O, delaš vse, kar lahko po svojih najboljših močeh. Razumem te.' Zame je odkritost najboljša stvar pri otrocih," je dejala po poročanju spletne strani Belfast Telegraph.