Kate in Cara se zelo dobro razumeta. Foto: Reuters
Kate in Cara se zelo dobro razumeta. Foto: Reuters

Španska modna znamka je sodelovanje napovedala že pred nekaj meseci, ko so na družabnih omrežjih zapisali, da bosta manekenki posneli oglas za jesensko kolekcijo oblačil, obutve in modnih dodatkov, zdaj pa so objavili prve fotografije in promocijski video.

Na fotografijah, ki jih je posnel znan modni fotografski duet Inez & Vinoodh, Britanki nosita različne kose oblačil, za katera so oblikovalci navdih našli v 70. letih, od hlač na zvonec do rožastih in boemskih potiskov.

"Krasno je ponovno delati za Mango, ki je tako sveža in moderna znamka," je dejala Kate, ki je za špansko modno hišo kampanjo posnela že leta 2012, in dodala: "Inez & Vinoodh sta v fotografije odlično ujela energijo na snemanju, s Caro se vedno zabavava, in to se dobro vidi v tej kampanji." Njenemu mnenju se je pridružila tudi Cara, ki je povedala: "To je bilo moje prvo sodelovanje z Mangom in Kate je bila idealna partnerka. Midve sva ubijalska kombinacija." Priznala je, da je velika oboževalka Mossove, tako profesionalno kot zasebno.

41-letna Kate in 23-letna Cara sta sicer že sodelovali skupaj pri oglasni kampanji za britansko znamko Burberry. Lani sta prvič združili moči v promocijski kampanji za dišavo My Burberry.

Spodaj si lahko ogledate oglas za novo jesensko kolekcijo modne znamke Mango, v ozadju pa se vrti nekoliko bolj umirjena priredba skladbe Cyndi Lauper Girls Just Want To Have Fun.