Po 19 letih zakona se ločujeta. Foto: Reuters
Po 19 letih zakona se ločujeta. Foto: Reuters

Legenda NBA-ja je v torek vložila ločitveni zahtevek, piše ameriški People, ki se sklicuje na sodne dokumente.

Scottiejeva odvetnica je povedala, da je legenda NBA-ja v težkem obdobju, upa pa, da bo ločitev minila hitro in v prijateljskem duhu. V Scottiejevem imenu je zaprosila vse medije za spoštovanje zasebnosti.

Oglasila se je tudi predstavnica Larse Pippen, ene najboljših prijateljic Kim Kardashian West, ki se je pogosto pojavila v resničnostnem šovu Keeping Up With The Kardashians, za E! je povedala: "Po temeljitem premisleku in 19 letih, preživetih skupaj, sta Larsa in Scottie vložila zahtevek za ločitev. Čeprav ne bosta več poročena, bosta v ljubezni in spoštovanju vzgajala njune štiri otroke."

Par, ki se je poročil leta 1997, ima, kot rečeno, štiri otroke: Sophio, Scottyja, Justina in Prestona.

Scottie, legenda Bullsov
Upokojeni NBA-jevec, v najboljši košarkarski ligi je odigral 17 sezon, in član Hiše slavnih je najbolj znan po času, preživetem v ekipi Chicago Bulls. Z ekipo iz 90., ki je navduševala košarkarske sladokusce po vsem svetu, je v šestih finalih kar šestkrat osvojil šampionski prstan. Pri vseh uspehih Bikov sta ključno vlogo odigrala Michael Jordan in Pippen, najboljši košarkar vseh časov in eden najbolj vsestranskih igralcev v zgodovini.

Košarkarja sta bila del ameriškega Dream Teama, ki je leta 1992 na olimpijskih igrah v Barceloni nadigral vse nasprotnike in osvojil zlato medaljo. Scottie je olimpijsko zlato osvojil tudi v Atlanti leta 1996.

Love this pic of #teampippen in Europe

A photo posted by Larsa Pippen (@larsapippen) on Oct 18, 2016 at 11:07am PDT

A photo posted by Larsa Pippen (@larsapippen) on Oct 19, 2016 at 2:50pm PDT

On time

A photo posted by Larsa Pippen (@larsapippen) on Jul 25, 2016 at 9:06am PDT