Oblikovalka se zdaj predstavlja pod imenom SUSNYARA. Foto: Matic Kremžar
Oblikovalka se zdaj predstavlja pod imenom SUSNYARA. Foto: Matic Kremžar

Susnyara je nepredvidljiva znamka, zato je tak tudi novi kos.

Nina Šušnjara

Nina Šušnjara je uveljavljeno ime v svetu modnega oblikovanja, zdaj pa se je preizkusila v novi vlogi - oblikovala je večnamenski izdelek, ki je lahko stol ali miza.

"Chairytale je pravljica, ki je postala resničnost," je o svojem novem večnamenskem izdelku za MMC povedala Nina Šušnjara in dodala: "Večnamenskost je bila pri oblikovanju stola ključnega pomena, saj sem ljudem želela - poleg estetskega dizajna - ponuditi tudi uporabnost".

Oblikovalko so vedno zanimale različne oblike dizajna. "Rada imam izzive, ker se tako razvijam in učim novih tehnik ter spoznavam nove materiale. Poleg mode pa me je vedno privlačil predvsem interjer," je priznala. Tako so interjer in surovi materiali postali velik del inspiracije njene nove znamke Susnyara, katere prvi izdelek je prav stol Charytale.

Ninina pravljica se bo nadaljevala jeseni
Šušnjara pa ob tem ne skriva ambicij po tujini. "Vse v svoji karieri sem vedno delala po občutku, in sicer tako, da sem se ob tem dobro počutila. Vse resnejše korake sem naredila takrat, ko sem bila nanje pripravljena in dovolj samozavestna za določeno potezo. Na tujino sem se pripravljala leto in pol in z veseljem lahko povem, da se naša pravljica nadaljuje že jeseni, ko bom predstavila novo kolekcijo za pomlad-poletje 2016," je pojasnila oblikovalka. Ob tem pa bo za zdaj zadržala informacijo, kje bo predstavila svoje nove kreacije.

Susnyara je nepredvidljiva znamka, zato je tak tudi novi kos.

Nina Šušnjara