Postala sta starša. Foto: Reuters
Postala sta starša. Foto: Reuters

"Naš angel Stefan se je rodil, zelo ponosen sem na svojo prečudovito ženo Jeleno. Hvala vsem za podporo," je veselo novico prek Twitterja delil novopečeni očka, na Facebooku pa je še pripisal: "Mi smo zdaj trojec in presrečni smo."

Srbski Blic piše, da se tako mamica kot sinček počutita dobro, porod pa je potekal v najlepšem redu. Jelena je rodila po naravni poti v porodnišnici v Monte Carlu, kjer par tudi živi.

Prihod prvega vnuka Noletova družina že proslavlja v restavraciji Novak v Beogradu, Jelenina družina pa je ob njej v Monte Carlu.

"Dragi moji prijatelji, z mano ste preživeli številne lepe in težke trenutke v karieri. Presrečen sem, ker imam zdravje, ljubezen, Bog pa naju je blagoslovil, da radostno s svojo Jeleno pričakujem novega člana družine. Jelena je noseča!" je aprila na svoji strani na Facebooku zapisal srbski teniški velikan.

27-letni Novak in prav toliko stara Jelena sta svojo devetletno zvezo, par sta še iz gimnazijskih dni, 10. julija okronala z razkošno poroko na črnogorskem Svetem Štefanu, ki so se je udeležili številni znani obrazi. Dva dni pozneje sta si v ožjem družinskem krogu večno zvestobo obljubila še pred cerkvenim oltarjem, prav tako na Svetem Štefanu.