Pink svoje nastope nadgradi tudi z akrobatskimi vložki. Foto: EPA
Pink svoje nastope nadgradi tudi z akrobatskimi vložki. Foto: EPA

Pevka je bila v središču bitke za skrbništvo, potem ko je mož nekdanjo ženo obtožil, da je slaba mama, ker je hčerko spremila na koncert ameriške poprokerice. Sodnik Lawrence R. Jones z vrhovnega sodišča v New Jerseyju je zapisal, da dejanje mame v nobenem pogledu ali obliki ni prekoračilo meje odgovornega starševskega ravnanja.

"Materina odločitev ni v nobenem pogledu ogrozila otrokovega zdravja, varnosti ali blaginje. Prav nasprotno, ko se bo polegel prah v bitki za skrbništvo, bo samoumevno, kaj se je zgodilo. Mlado dekle je šlo prvič na rokerski koncert s svojo mamo in v tem uživalo," je še zapisal sodnik po poročanju revije NME.

Nekdanji mož se je namreč pritožil, ker Pink v besedilih preklinja in med nastopom s svojimi gibi namiguje na spolnost. Toda mama se je že predčasno prepričala, da je pevkin repertoar primeren za hčerko.

Pink bo prihodnje leto prejela nagrado BMI (Broadcast Music Inc.) za njene dosežke v skladateljstvu. Poleg uspešnic, ki jih poje sama (Just Like A Pill, God Is A DJ ...), želijo podeljevalci s to nagrado nagraditi njeno nepozabno, čustveno in ostro sporočilno vrednost v besedilih.