Ricki Lake se ločuje. Foto: EPA
Ricki Lake se ločuje. Foto: EPA

46-letna Ricki, ki se ukvarja tudi z igralstvom, je pa tudi pisateljica in producentka, je pet let mlajšega moža po pisanju ameriških medijev izgnala iz doma. V ločitvenih papirjih je kot razlog za ločitev navedla "nepremostljive razlike", privolila pa naj bi v plačevanje preživnine.

"Popolnoma je uničena," so za ameriške medije povedali Rickijini prijatelji, za vsestransko Američanko pa naj bi bila kaplja čez rob to, da je Christian septembra odpotoval na Ibizo za en mesec brez njenega vedenja, ob tem pa ji je pozabil čestitati rojstni dan. Zakonca sta začela zvezo poleti 2010, takrat pa je zaljubljena Ricki svojega novega izbranca opisala kot "normalnega fanta".

To je drugi neuspešen zakon za Ricki. V zakonu z Robom Sussmanom je zdržala deset let, rodila pa sta se jima dva sinova - danes 17-letni Milo in 13-letni Owen.

Neuspešna vrnitev v voditeljske vode
Lakove se morda bolj kot igralke spomnite kot TV-voditeljice pogovornih oddaj, tudi pri nas ste lahko spremljali njeno pogovorno oddajo z naslovom The Ricki Lake Show, ki so jo po enajstih letih predvajanja prenehali snemati leta 2004. Ricki, ki je leta 1988 nastopila v filmskem muzikalu Hairspray, leta 2012 pa se je vrnila na televizijske zaslone z novo pogovorno oddajo, ki je obdržala ime The Ricki Lake Show. Po enem letu predvajanja so jo prenehali snemati, trenutno pa Ricki z režiserko Abby Epstein ustvarja dokumentarni film Sweetening the Pill, ki govori o nevarnostih uporabe kontracepcijskih tablet.