Visoka in vitka Sarah je svojega Bastija spremljala na mnogo tekmah. Ali njuna ljubezen še gori? Foto: EPA
Visoka in vitka Sarah je svojega Bastija spremljala na mnogo tekmah. Ali njuna ljubezen še gori? Foto: EPA
Ana Ivanović
Ana je zamenjala že veliko fantov, večinoma so bili vsi športniki. Foto: Reuters

Spomnimo, nemški tabloid Bild je 11. septembra objavil "bombastično" fotografijo, ki je razkrivala nov zvezdniški športni par - nemškega nogometaša, ki je z reprezentanco julija v Braziliji postal svetovni prvak, nato pa je bil izbran tudi za kapetana svoje ekipe, ter srbsko teniško igralko, ki se vrti okoli desetega mesta na lestvici WTA, slovi pa tudi kot ena najlepših športnic na svetu.

Fotografija, na kateri se zvezdnika držita za roko, je presenetila vse, saj naj bi bil Basti, kot ga imenujejo nemški mediji, v zvezi s plavolaso manekenko Sarah Brandner, o njunem domnevnem razhodu nihče ni vedel nič. Schweinsteiger in Ivanovićeva razkritja nista želela komentirati, tiho je ostala tudi Brandnerjeva.

Noč sprave s Sarah?
Zdaj pa je v domnevnem romantičnem trikotniku nastopil nov zasuk, saj je bavarski časopis Abendzeitung iz Münchna objavil novico z naslovom "Basti in Sarah: Njuna noč sprave!", v kateri trdi, da je romanca s Srbkinjo končana in da se je zvezdnik vrnil v objem svoje nemške izbranke, s katero sta (bila?) par sedem let, skupaj tudi živita v Münchnu.

Zapisali so, da je bila afera z Ano res samo to - afera. Sarah je zadnje dni preživela na modnih revijah v Parizu, kjer je bila nasmejana do ušes, so dodali, Schweinsteiger pa je ostal doma, v Münchnu, saj je v soboto na Allianz Areni s klopi za rezervne igralce spremljal prvenstveno tekmo s Stuttgartom. Pred tem so ga videli tudi med nakupovanjem, med katerim je bil po poročanju tamkajšnjih medijev prav tako sproščen in zelo dobre volje. "Ali se tako obnašata dva, ki sta se pravkar razšla? Ni videti," so dodali. Nato so pojasnili, da sta se Basti in Sarah v soboto zvečer srečala na neki zabavi in ves večer preživela skupaj. "Schweini" je menda izbranki obljubil, "da je v njegovem srcu edina".

Kaj pa lepa Ana? Trenutno je na drugem koncu sveta, na turnirju v Tokiu. Glede na to, da ni komentirala niti domnevne romance, tudi o domnevnem razhodu molči ...

Srbi so ga že vzljubili
Je pa zanimiv odziv srbskih medijev na vse skupaj. Portal Blic je povzel celotno zgodbo o spravi Schweinsteigerja in Brandnerjeve, a s povsem odkrito ironičnim tonom. V članku z naslovom "Nemški mediji že ločili Ano in Schweinsteigerja" so poudarili, da gre le za trače, Nemca pa so še vedno označili za Aninega fanta. "Priložili so le dve zasebni fotografiji, ki sta bili posneti v Parizu in Münchnu. Na prvi je Sarah na modni reviji, na drugi Bastian v trgovini. Res trden kazalec, da sta znova skupaj. Seveda čutite ironijo," so zapisali pri Blicu kot odgovor na Bildov članek "Tisti, ki imajo ljubezenske težave, niso videti takole".