Par javno še ni spregovoril o svojem razhodu. Foto: Reuters
Par javno še ni spregovoril o svojem razhodu. Foto: Reuters

"Odločitev je bila soglasna in ostajata prijatelja," je dejal vir za revijo People. "Cassie se bo osredotočila na svojo glasbo in igralsko kariero," je še dodal vir. Njuna ljubezenska zgodba se je začela na začetku novega tisočletja, ko je Cassie podpisala pogodbo za Diddyjevo založbo Bad Boy Records. Leta 2007 so se pojavile govorice, da sta par, nato pa sta pet let za tem te govorice tudi potrdila. Od takrat pa sta že dvakrat zanikala govorice, da sta zaročena.

Skozi leta sta raper in pevka svoje razmerje skrivala pred očmi javnosti. Nazadnje so ju fotografski objektivi ulovili skupaj pred tremi tedni, ko sta bila skupaj na pozni večerji v Los Angelesu. V zadnjih letih sta se nekajkrat pojavila skupaj, ko sta obiskala prireditve, kot je Met Gala.

Diddy ima iz prejšnjih razmerij šest otrok. Januarja se je razgovoril v radijski oddaji The Breakfast Club, da razmišlja o ustvarjanju družine s Cassie. Poudaril je, da bi rad imel z njo vsaj dva otroka. Diddy je aprila v oddaji The Ellen DeGeneres Show priznal, da je bil enkrat skrivaj zaročen, toda ta zaroka je trajala zgolj štiri ure.