Zaročena in srečna - Aljaž Škorjanec in Janette Manrara. Foto: Twitter Aljaz Skorjanec
Zaročena in srečna - Aljaž Škorjanec in Janette Manrara. Foto: Twitter Aljaz Skorjanec

25-letni Slovenskobistričan, ki zadnja leta živi v Londonu, je svojo šest let starejšo srčno izbranko za roko zaprosil pred nekaj dnevi v eni izmed londonskih restavracij, piše britanski Hello.

Plesalca, ki sta srečno zaljubljena štiri leta, sta fotografijo veselega trenutka delila tudi na družbenih omrežjih. Aljaž je na svojem Twitterju objavil fotografijo z večerje, na kateri Janette ponosno kaže svoj zaročni prstan, pripisal pa je: "Rekla je da."

Slovenec in Američanka se po veseli novici že pospešeno pripravljata na novo sezono britanske televizijske različice plesa z zvezdami Strictly Come Dancing, v kateri kot profesionalna plesalca sodelujeta od leta 2013.

Zmaga za Aljaža in Abbey
Aljaž je v prvi sezoni omenjenega šova na BBC-ju slavil s slavno soplesalko, manekenko Abbey Clancy (ki je žena nogometaša Petra Croucha) - par si je zmago priplesal s tremi različnimi plesi v 13. tednu televizijskega šova. V finalu je par premagal BBC-jevo voditeljico Susannah Reid, igralko Natalie Gurnede in pevko Sophie Ellis-Baxtor. V lanski sezoni je Aljaž plesal s televizijsko voditeljico Alison Hammond, kdo bo njegova letošnja soplesalka, pa še ni znano.