Zabava
(4)
Snoop Dogg
Muzikal bo slonel največjih Snoopovih hitih, v muzikalu pa bo mogoče slišati tudi skladbe z njegovega zadnjega, z gospelom obarvanega albuma Bible of Love. Foto: AP

Dodaj v

Snoop Dogg bo nastopil v muzikalu, ki temelji na njegovem življenju

Raper obljublja nepozaben šov
11. avgust 2018 ob 10:53
Houston - MMC RTV SLO

"Verjemite mi, da do zdaj še niste videli ničesar podobnega, ljudem bom ponudil nepozaben šov," je prihajajoči muzikal Redemption of a Dogg, ki delno temelji na raperjevem življenju, komentiral Snoop Dogg.

Snoop Dogg se jeseni odpravlja na turnejo, a tokrat ne pripravlja koncertov, ampak se bo na pot po Severni Ameriki odpravil s svojim muzikalom, v katerem bo imel glavno vlogo. Scenarij za muzikal je napisal Je’Caryous Johnson, poleg Snoopa pa bo v muzikalu zaigrala tudi pevka Tamar Braxton, sestra bolj znane Toni Braxton.

Snopp Dogg je v muzikalu zasnovan kot večplasten lik – gangsta raper, družinski mož in božji mož, ki bije notranjo bitko. Po pisanju Rolling Stona ne ve, ali naj izbere slavo in bogastvo ali naj se raje posveti družini.

Brez največjih hitov ne bo šlo
Muzikal bo slonel na največjih Snoopovih hitih, v muzikalu pa bo mogoče slišati tudi skladbe z njegovega zadnjega, z gospelom obarvanega albuma Bible of Love.

Turnejo bo začel oktobra v Houstonu, zadnja predstava pa bo na začetku novembra v Washingtonu.

Sa. J.
Prijavi napako
Komentarji
josh k.
# 11.08.2018 ob 14:18
" Verjemite mi, da do zdaj še niste videli ničesar podobnega..."

Verjamemo, da bo " meglen " od pohanja.
seba goričan
# 13.08.2018 ob 12:10
car
Nejc Mihelič
# 11.08.2018 ob 16:41
Cuphen Sterry
# 11.08.2018 ob 13:24
WAnnabe gangsta, ki se obnaša kot, da je zlamal skup vsaj 200 ljudi, od 1992 pa ni posnel poštenega komada.
Kazalo