Cage in Koikejeva sta se po prekrokani noči konec marca poročila ob 11.00 dopoldne. Foto: AP
Cage in Koikejeva sta se po prekrokani noči konec marca poročila ob 11.00 dopoldne. Foto: AP

55-letni igralec in 20 let mlajša vizažistka sta bila par eno leto, konec marca pa sta po divji noči v eni izmed poročnih kapelic v Las Vegasu skočila še v zakonski jarem. Cage je že po štirih dneh vložil zahtevek za razveljavitev zakona, kot razlog pa navedel, da je bil "preveč pijan, da bi vedel, kaj počne".

"Pred pridobitvijo poročnega lista in obredom sta Cage in Koikejeva pila do stopnje močne alkoholiziranosti. Ko je ona predlagala poroko, se je on odzval impulzivno, ne da bi se polno zavedal polnih posledic svojega dejanja," so zapisali v prošnji za razveljavitev poroke Cageevi odvetniki.

Od zakona želi imeti kakšno korist

Koikejeva se strinja z ločitvijo, a po poročanju ameriških tabloidov njegova "impulzivnost ni dovolj za razveljavitev zakona". Zato je prepričana, da je upravičena do preživnine, tudi zato, ker trdi, da je bil zaradi zveze z igralcem "očrnjen njen ugled, zaradi tega pa je izgubila tudi veliko poslovnih priložnosti".

Cage ji je vrnil žogico in jo obtožil, da mu je prikrivala svojo kriminalno preteklost.

Četrti zakon

Zvezdnik je bil sicer pred tem trikrat poročen. Prvič je stopil pred oltar leta 1995 z igralko Patricio Arquette, zakon pa je trajal do leta 2001. Nato se je avgusta 2002 poročil s hčerko Elvisa Presleyja, Liso Marie, a sta vložila zahtevek za ločitev po vsega treh mesecih.
Tretjič se je igralec oženil leta 2004 z natakarico Alice Kim, paru pa se je leta 2005 rodil sin Kal-El. Razšla sta se leta 2016, po 12 letih zakona. Igralec ima poleg Kal-Ela še 28-letnega sina, pevca Westona Coppolo Cagea, rojenega v zvezi z igralko Christino Fulton.