Kurzschluss bo potekal med 28. novembrom in 31. decembrom. Foto: Organizator/Miha Fras
Kurzschluss bo potekal med 28. novembrom in 31. decembrom. Foto: Organizator/Miha Fras

Gre za serijo koncertnih dogodkov, ki bo znova za dober mesec dni oživila kletne prostore stavbe Slovenijalesa v Ljubljani in ki ponuja glasbeno zelo raznolike večere - na odru se bodo namreč zvrstili domači in tuji glasbeniki različnih glasbenih zvrsti. Organizatorji obljubljajo več kot dvajset mednarodno nagrajenih glasbenih ustvarjalcev, skupin in DJ–jev.

Prvi večer (28. november) bo v znamenju francoskega didžeja in glasbenega producenta, ki ustvarjata pod imenom FAUL & WAD AD, nastopili pa bodo še Sylvain, Peter Gold, Hannah Mancini in Teater Ponorelii. 29. novembra bodo osrednji zvezdniki večera člani zasedbe Laibach, ob znani domači skupini pa na oder prihajata še Daniel Miller in Aldo Ivančič.

Podobni glasbeni dogodki se bodo, kot omenjeno, nadaljevali ves veseli december: med drugimi bodo nastopili še didžej Umek, Magnifico pripravlja božični koncert, posebna poslastica bo tudi Sladica Live! z Brand New Heavies, oboževalce pa čakajo še avstralski Pendulum, Sister Bliss iz kultne zasedbe Faithless, beograjski revolucionarji hiphopa Bad Copy, Cristian Varela, Lisa Millett in Joris Voorn.

Več o programu Kurzschlussa si lahko preberete tudi tukaj.

Si tudi vi želite na koncert zasedbe Laibach? V sodelovanju z organizatorjem podarjamo dvakrat po dve vstopnici, vi morate le odgovoriti na nagradno vprašanje in z malo sreče bo nagrada vaša.

Nagradno vprašanje

Katera bo tokratna izdaja Kurzschlussa?

- Prva.
- Druga.
- Peta.

Odgovore pošljite na mmc-nagrade@rtvslo.si, obvezno pa pripišite svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov). Nagradna igra traja do 28. novembra do 12. ure. Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadarkoli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najkasneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakorkoli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1-