Fergie je s svojo izvedbo ameriške himne vznemirila številne. Foto: Reuters
Fergie je s svojo izvedbo ameriške himne vznemirila številne. Foto: Reuters

Na tekmi vseh zvezd je ekipa LeBrona Jamesa premagala ekipo Stephena Curryja, ameriško himno, kar je za glasbenike pred tovrstnimi tekmami vedno velika čast, pa je tokrat pela Fergie, ki je s posebno priredbo sprožila vznemirjenje tako med tistim v dvorani kot tistimi pred malimi zasloni.

42-letnica se je odločila, da bo himni z naslovom The Star-Spangled Banner dodala bolj džezovski pridih, občasno pa je bilo videti, kot da ima težave s tem, da točno zapoje določene note, je pa gledalce navdušila s končnim vibratom in izjavo "igrajmo košarko!".

Na Twitterju so jo številni primerjali z nastopom Marilyn Monroe in njeno glasbeno čestitko ameriškemu predsedniku Johnu F. Kennedyju. "Od njenega nastopa je minilo že 30 minut in še vedno si nisem opomogel," je zapisal eden izmed uporabnikov. "Del mene nikoli več ne bo enak."

"Ne vem, kaj je Fergie želela doseči s tem nastopom, a če je želela zveneti kot 'prijateljeva pijana mati, ki želi biti seksi', ji je uspelo," pa je zapisal drugi.

Tekme se je udeležilo tudi kar nekaj znanih obrazov, med drugim Beyonce in hčerka Blue Ivy, Jack Nicholson, Arnold Schwarzenegger, Snoop Dogg, Chris Rock, Chance the Rapper, Ellen Pompeo in drugi.

Celoten nastop si lahko ogledate spodaj.