Zakonca Hart sta postala starša. Foto: Reuters
Zakonca Hart sta postala starša. Foto: Reuters
Hart je zatrdil, da bo poskušal biti boljši človek. Foto: Reuters

Malčka, ki se je rodil danes ob dveh zjutraj, sta poimenovala Kenzo Kash, ponosni očka pa je na Twitterju zapisal: "Zdrav je in se že smehlja. Hvala vsem za dobre želje!"

Novorojenčka sta se razveselila tudi njegova starejši bratec in sestrica - 10-letni Hendrix in 12-letna Heaven, ki ju ima komik iz prvega zakona z nekdanjo ženo Torrei.

Z Eniko sta se po več letih razmerja poročila avgusta lani, kmalu pa so se nad njuno zakonsko idilo zgrnili temni oblaki. Julija letos naj bi ženo prevaral z žensko, ki jo je spoznal v nočnem klubu v Miamiju, mesec pozneje ga je nezvestobe obtožila nekdanja žena, ki trdi, da jo je v času zakona varal z zdajšnjo ženo, septembra pa je neka ženska zahtevala denar, sicer pa grozila z objavo posnetka spolnega odnosa.

Hartovo kesanje
"Kevinu je nekdo nastavil past, a je izsiljevanje spodletelo. Podrobnosti pa za zdaj še ne smemo izdati, saj bi lahko vplivale na preiskavo,"
je takrat pojasnjeval igralčev predstavnik.

Hart pa se je odločil, da bo stvari vzel v svoje roke, zato je svoje napake raje javno priznal. "Sem v obdobju, ko se počutim tako, kot da bi imel na svojem hrbtu tarčo. Ravno zato bi moral sprejemati modre odločitve, ki pa jih v zadnjem času nisem. Nisem popoln, zato tudi nočem sedeti križemrok in trditi, da sem," je zapisal 38-letnik.

"Naredil sem ogromno napako. Spustil sem se v okolje, kjer se lahko zgodijo samo slabe stvari, ki so tudi se. Vedel sem, da bom prizadel ljudi, ki so mi blizu, zato sem se z njimi pogovoril in se jim opravičil. Sklenil sem, da se moram poboljšati, nimam druge izbire. A hkrati ne bom nikomur dovolil, da bi na račun mojih napak zaslužil. Raje jih javno priznam," je priznal.

Zatrdil je, da se bo potrudil biti boljši človek za svoje otroke - Hendrixa in Heaven - ter se opravičil Eniko, ki je bila takrat že visoko noseča z njunim prvim skupnim otrokom.