Za 38-letnega Sama Worthingtona in njegovo ženo je to prvi otrok. Foto: EPA
Za 38-letnega Sama Worthingtona in njegovo ženo je to prvi otrok. Foto: EPA

Za 38-letnega Avstralca in njegovo ženo, 27-letno manekenko Laro Bingle, je to prvi otrok, razveselila pa sta se sinčka, poroča revija People. Druge podrobnosti niso znane, prav tako ne ime ali višina in teža otroka.

Par se namreč zelo trudi skrivati svojo zasebnost, nosečnosti tako nikoli nista javno potrdila, prav tako ne novice o poroki - informacijo sta tako razkrila šele prstana, ki sta se nenadoma pojavila na njunih rokah.

Napadel redarja ...
Je pa Worthington, ki je igral tudi v akcijskih filmih Spopad titanov in Terminator: Odrešenje, vseeno polnil strani tabloidov, saj se je zaradi svoje razboritosti kar nekajkrat znašel v navzkrižju z zakonom. Med drugim jeseni leta 2012, ko se je pred nekim nočnim klubom v Atlanti v alkoholiziranem stanju zapletel v prepir z varnostnikom, saj mu je ta prepovedal vstop, ker je bil preveč pijan.

Jezni igralec je nato redarja dvakrat udaril, ta pa ga je zato poškropil s solzivcem. Prepir se je tako končal s pekočimi očmi in policijskim posredovanjem.

... in fotografa
Februarja 2014 pa so ga aretirali in obtožili napada na fotografa v New Yorku. Worthington je Lija štirikrat udaril naravnost v obraz, policiji pa je zatrdil, da je le branil svoje dekle, avstralsko manekenko Laro Bingle, saj naj bi jo nadležni paparac takrat brcnil. Fotograf pa je v svojem zagovoru povedal, da "nihče ni tako neumen, da bi šel brcat dekle, medtem ko zraven nje stoji Sam Worthington".

Zatrdil je, da je Binglova sama začela teči za njim, ko je opazila, da jo fotografira, in ga napadla, nato pa je vskočil še Sam. Na sodišču je nato dosegel sporazumno poravnavo zaradi napada na paparaca, je pa dobil prepoved približevanja.