Judge Reinhold najbolj znan po vlogi detektiva Billyja Rosewooda v treh filmih Policaj z Beverly Hillsa. Foto: Reuters
Judge Reinhold najbolj znan po vlogi detektiva Billyja Rosewooda v treh filmih Policaj z Beverly Hillsa. Foto: Reuters

59-letni igralec se je namreč zapletel v incident z varnostnim osebjem na letališču v Teksasu, končalo pa se je z njegovo aretacijo. Policijo so uslužbenci zvezne agencije za varnost v prometu (TSA) obvestili, da moški povzroča nemir in ne želi privoliti v preiskavo na nadzorni točki na letališču Dallas Love Field, je v izjavi za javnosti o dogodku sporočila tamkajšnja policija.

"Policisti so se odzvali na prijavo in nazadnje moškega tudi aretirali, saj ni hotel sodelovati," so pojasnili možje postave, ki so pridržanega obtožili nespodobnega vedenja.

Alarm sprožila njegova prtljaga
Lokali mediji so razkrili, da je šlo za hollywoodskega igralca, ki postal "bojevit", ko so ga letališki uslužbenci iz vrste izbrali za dodaten varnostni pregled. Ponudili so mu, da ga lahko preiščejo tudi v zasebnih prostorih, če ga moti preiskava pred očmi drugih potnikov, a je tudi ta predlog zavrnil in se pregledu upiral še naprej, sovražen je bil tudi do policistov, ki so ga poskušali pomiriti.

Reinholdov zagovornik je pojasnil, da je igralec brez težav že prišel skozi TSA-jev rentgen, nato pa so ga ustavili, ker je alarm sprožila njegova prtljaga, zato ni razumel, zakaj bi morali varnostniki pretipati tudi njega osebno, če pa je ta del preverjanja že uspešno prestal.