Letni horoskop 2013

Letni horoskop

Leto bo razgibano, polno raznih zasukov – ravno po vašem okusu. Končno se boste odvadili občasne pristranskosti in na marsikaj pogledali iz več zornih kotov. V karieri bo močna zavora pozimi še vedno potegnjena navzgor ne glede na vse vaše napore. Zapomnite si datum 13. marec, ker boste od takrat lahko računali na pomoč vašega vladarja, Marsa v ozvezdju. Pazite le, da ne bi zamešali poslovnih in zasebnih odnosov. Drugi del pomladi prinaša utrjevanje položaja, poleti pa boste občasno brez energije. Od septembra ne tvegajte, posebno v ljubezni.

Vaši meseci:
MAREC, APRIL, MAJ, SEPTEMBER.

Zasebno in poslovno življenje se bosta večkrat znašli na dveh povsem različnih tirih, ko boste v enem srečni in izpolnjeni, bo v drugem nekaj senc. Nekaj več ravnovesja bo šele v najtoplejših mesecih. Januarja in sredi pomladi bo največ ljubezenskega vznemirjenja, ob višku energije, ki bi ga morali usmeriti v kaj konkretnega, na primer v spremembe glede domače okolice in navad ter ob urejanju ljubezenskega razmerja. Poletje bo razburljivo, jesen pa pomembna za večji skok v karieri. Najprej boste zmedeni, potem pa vedno bolj iznajdljivi.

Vaši meseci:
JANUAR, APRIL, MAJ, NOVEMBER.

Nič več se ne boste spraševali, kam in kaj. Navadili ste se že na navzočnost Jupitra v znamenju in napočil je čas, da poberete sadove njegove dobrohotnosti, najprej ob uveljavljanju v karieri. Večkrat ste se po nepotrebnem umaknili, zdaj pa bo drugače. Osredotočite se na nove metode, dopolnite študij, posebno sredi zime in ob končnici pomladi. Ljubezen bo nenehno v zraku, tudi skozi željo po ustvarjanju nečesa konkretnega in stalnega. Nič več se ne boste zapletali. Jesen boste dočakali ob rahlem presenečenju v zasebnih odnosih.

Vaši meseci:
MAJ, JUNIJ, AVGUST.

Začenja se leto, v katerem boste po dvanajstih letih gostili Jupitra v ozvezdju. To za številne med vami pomeni konec dolgega obdobja iskanja, negotovosti in zdrah. Že drugi del zime, od 3. februarja naprej, prinaša nove namige glede tega, kar se vam bo začelo odpirati. Najprej poskrbite za finance in pogodbe, glede stanovanja pa počakajte do jeseni. Ljubezen bo kot senca: prišla bo sama in se ustavila ob vas takrat, ko jo boste nehali loviti – od poletja. Bodite odprti za vse možnosti, zazrite se v prihodnost.

Vaši meseci:
FEBRUAR, JULIJ, AVGUST, SEPTEMBER.

Do marca vam bo težko doseči kaj pomembnejšega in številni med vami bodo že postali malodušni, saj se bo zatikalo pri vsakem koraku. Svetla izjema bo sodelovanje z mlajšimi, čeprav vam to še ne bo zadostovalo za srečo, saj boste dokaj nepotrpežljivi. Popazite glede zdravja, dosledno izvajajte terapije. Začetek pomladi prinaša preobrat z večjo spremembo navad. Tudi v ljubezni si iskreno priznajte, kaj si dejansko želite. Po poletju se ob drugem, večjem pozitivnem zasuku lahko selite ali odločite za naraščaj.

Vaši meseci:
MAREC, AVGUST, SEPTEMBER, OKTOBER.

Ob začetku leta se boste večkrat vprašali, zakaj se zatika tudi okoli stvari, ki naj bi bile že večinoma urejene. Morda vas okoliščine le vodijo k drugačnemu pristopu in rešitvam, tako glede zasebnih kot tudi praktičnih, poslovnih zadev. Popazite na zdravje, večjih naporov boste zmožni šele od aprila. Nikar ne bodite malodušni, saj vas bodo dogodki počasi navedli k drugačnemu razmišljanju, posebno glede ljubezenskega, spomladanskega preobrata ali selitve. Od druge polovice maja se pripravite na nove korake.

Vaši meseci:
JUNIJ, JULIJ, OKTOBER IN NOVEMBER.

Pohitite in izkoristite že ugoden januar, posebno če imate v mislih potovanje ali večjo spremembo navad. Tudi partner bo na vaši strani; samski pa boste komunicirali brez težav. V drugem delu zime in ob prehodu v pomlad pa morate poskrbeti za svoje bližnje, popaziti na zdravje in urediti nove delovne pogoje. Nikar pa ne prevzemite celotnega bremena, posebno glede nečesa, kar je prezahtevno. Začetek poletja prinaša nove izzive in preizkušnje, posebno v ljubezni. Pomirjeni boste šele okoli rojstnega dneva ali ob koncu decembra.

Vaši meseci:
JANUAR, FEBRUAR, JUNIJ, DECEMBER.

Že do marca bo pravi trenutek za uvajanje določenih sprememb, posebno glede izpopolnjevanja ali spremembe naslova. Tudi v zasebnih odnosih se lahko začne nekaj, kar se bo nadaljevalo sredi pomladi ob naglih zasukih in vratolomnih preobratih. Preproste poti naravnost enostavno ni, zato se dobro pripravite. To vam ne bo težko, ker ste po navadi najbolj bojeviti takrat, ko ste pod pritiskom. Od junija se bo tudi vaše srce umirilo. Jupiter podarja energijo in občutek, da ste tudi v ljubezni prišli na cilj. Vse drugo boste naredili z lahkoto.

Vaši meseci:
FEBRUAR, JUNIJ, JULIJ, NOVEMBER.

Z vašim vladarjem Jupitrom v opoziciji se boste v prvem delu leta ukvarjali tudi z nečim, kar naj bi že rešili. Usoda očitno hoče drugače. Ne dovolite pa, da bi se znašli pod prevelikim vplivom ali pritiskom drugih, saj se kaj takega nikakor ne poda vašemu značaju. Sredi pomladi vam ne zadostujeta več le plan a in b: pripraviti morate še nekaj črk in se spopasti z novimi izzivi. Ob prehodu v poletje popazite na zdravje. Od septembra boste spet vodilni in takrat se napoveduje največji preobrat v letu 2013.

Vaši meseci:
APRIL, SEPTEMBER, OKTOBER.

Leto 2013 prinaša največ novosti prav tistim med vami, ki se najtežje prilagajate in ste vajeni vse podrobno načrtovati. Že zima bo zanimiva za spremembo navad in ljubezenske situacije. Nekaj, kar se vam je zdelo samoumevno, bo zdaj pod vprašajem. Od februarja sledi počasen razplet. Pomlad bo spet v znamenju spremenljivega počutja in čakanja na druge, ob prehodu v poletje pa prihaja več energije. Ne zavrnite koristne pomoči. Sredi poletja bi morali bolj varčevati z močmi, ki jih bo več od sredine oktobra.

Vaši meseci:
JANUAR, MAJ, OKTOBER, NOVEMBER.

Že zima prinaša novo energijo, leto začenjate v visoki prestavi. Z Marsom v znaku se končno poslavljate od preteklosti, posebno od vsega, kar se vam je dolgo vleklo kot težko breme. Zdaj tako pri poslih kot v ljubezni obračate novi list. Naj vas ne skrbi sprememba okolice, saj omogoča le nove stike in srečanja. Samski boste zablesteli, vezani pa se končno odločili. Maja in junija bo nekaj težav in zamud, zato se vsega pomembnega, če je mogoče, lotite aprila ali od oktobra naprej. Čaka vas večja sprememba v družinskih odnosih.

Vaši meseci:
JANUAR, FEBRUAR, MAREC, APRIL.

Jupiter vam bo še nekaj časa mešal štrene, kar povzroča pomanjkanje posluha doma in zmedo v ljubezni. To velja celo za tiste, ki naj bi vseeno nekako utrdili svoj položaj. Občasno se  pojavljajo razhajanja in dvomi. Toliko bolj zanimivo bo glede začetka neke povsem nove dejavnosti, ki lahko spremeni vaš pogled na svet. Že pozimi boste razpolagali s številnimi aduti in tudi odpornost bo boljša. Tik pred začetkom poletja bo tudi ljubezenska zgodba dobila svoj zagon. Najprijetneje pa bo v vročih mesecih, ko se uresničujeta dva cilja hkrati. Samozavest bo narasla.

Vaši meseci:
FEBRUAR, MAREC, JUNIJ, JULIJ.

Izbor

Za prikaz vsebine morate omogočiti vtičnike za družbena omrežja (Twitter, Facebook, Scribble, ...), ki uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikov.

S pritiskom se strinjate z uporabo piškotkov!

Kazalo