Zadnjih 20 novic - Zabava

Zabava

Led na vozilu na avtocesti kot smrtonosni projektil
"Led je prebil vetrobransko steklo s takšno močjo, da so ostanki pristali na zadnjih sedežih. Voznica je bila poškodovana in odpeljana v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec," je zapis iz ene izmed ...

Zabava

Paris Hilton preklicala zaroko s Chrisom Zylko
Kaže, da hotelska dedinja in nekdanja resničnostna zvezdnica Paris Hilton navsezadnje le ne bo stopila v zakonski jarem.

Zabava

Foto: Zakonca Trump v Belo hišo že sprejela veličastno novoletno jelko
Praznični čas se je uradno začel tudi v Beli hiši. Melania in Donald Trump sta se razveselila veličastne novoletne jelke, ki je visoka skoraj šest metrov.

Zabava

Bollywoodski zvezdnik odplačal dolgove zadolženih kmetov
Bollywoodski zvezdnik Amitabh Bačan, ki se je z nekaj manj kot 200 posnetimi filmskimi uspešnicami zapisal med najbolj prepoznavne indijske igralce, je zadolžene indijske kmete pred kratkim ...

Zabava

V Beli hiši za novinarje namesto komika "stendap" zgodovinarja
Združenje dopisnikov Bele hiše je izgubilo smisel za humor, za katerega Bela hiša Donalda Trumpa nikoli ni imela posluha, in na tradicionalni večerji združenja prihodnje leto ne bo nastopa komika.

Zabava

Najprej za Putinovo druščino, nato tudi za navadne smrtnike
Podjetje Aurus Motors je za prihodnji dve leti razprodalo proizvodnjo luksuzne limuzine, v kateri se vozi tudi ruski predsednik Putin.

Zabava

Snoop Dogg za zvezdo hvaležen tudi samemu sebi: "Ti si hud model"
Raper Snoop Dogg je pri 47 in po več kot četrt stoletja na glasbenem prizorišču dobil zvezdo na hollywoodskem Pločniku slavnih.

Zabava

Video: Zoë Kravitz o poljubljanju z Lily Allen: Napadla me je
Pred nekaj dnevi se je igralka in pevka Zoë Kravitz odzvala na navedbe pevke Lily Allen, ki je v svoji avtobiografiji zapisala, da sta se z Zoë neke noči v New Yorku poljubili.

Zabava

Društvo mrtvih pesnikov: Slovenščina v popularni glasbi počasi izumira
Zasedba Društvo mrtvih pesnikov, ki je morda najbolj znana po pesmih, kot so Rabm , Me že ma, da bi te in Ti si vse , je pred kratkim izdala že osmi studijski album, ki so ga naslovili Astronavt.

Zabava

Od lomljenja metel do preklinjanja - olimpijski prvak izključen zaradi pijanosti
Olimpijski prvak v kerlingu Kanadčan Ryan Fry si je skupaj s tremi tekmovalci zaradi ekstremne pijanosti prislužil izključitev s tekmovanja Red Deer Curling Classic v Kanadi.

Zabava

Pica za vse – frančiškani so jih v Zagrebu razdelili skoraj 25.000
Danes se je v Zagrebu marsikdo mastil s pico, s katero so jih počastili tamkajšnji frančiškani. Ti so v treh urah razdelili nekaj manj kot 25.000 zamrznjenih pic.

Zabava

Nogometna legenda Gascoigne na sodišče zaradi obtožb spolnega napada
Nekdanji angleški nogometni zvezdnik Paul Gascoigne je obtožen spolnega napada. 51-letni Britanec se bo moral decembra zagovarjati na sodišču.

Zabava

"Z mojo ženo" – Justin Bieber potrdil poroko
Kanadski popzvezdnik Justin Bieber je na družbenih omrežjih potrdil, da se je poročil z manekenko Hailey Baldwin.

Zabava

Foo Fighters junija prihajajo v puljsko Areno
Med oboževalci ameriških rockerjev Foo Fighters se je razširila novica, da se zasedba junija prihodnje leto sicer ne bo ustavila v Sloveniji, pač pa v naši bližini - v Pulju.

Zabava

Povprečen moški: Skoraj 42-letni Franc, visok 178 cm in težek 84,7 kg
Povprečnemu moškemu v Sloveniji je ime Franc, star je 41,7 leta, v višino meri 178,1 centimetra, tehtnica pa mu pokaže 84,7 kilograma.

Zabava

Korenčkova solata z jabolki
Sestavine: 50 dag korenja, 3 kisla jabolka, pomaranča, limona, olivno olje, sladkor, sol, poper. Korenje ostrgamo, operemo in grobo naribamo.

Zabava

Jessica Chastain s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko
Jessica Chastain je postala mama, saj sta z možem, Italijanom Gian Luco Passi de Preposulom, s pomočjo nadomestne matere dobila hčerko, ki sta jo poimenovala Giulietta Passi Chastain.

Zabava

Opel napoveduje novo ofenzivo
Eno leto po predstavitvi načrta Pace Opel napoveduje novo modelno ofenzivo, ki se bo začela z novo električno corso in priključno hibridnim grandlandom X. Novi električni malček, ki se bo ...

Zabava

Trump "zakuril" Fince z izjavo, da grabijo svoje gozdove
Finci se na družbenih omrežjih zabavajo ob izjavi ameriškega predsednika Donalda Trumpa, ki je ob obisku pogorišč v Kaliforniji dejal, da "Finci veliko časa namenijo grabljenju gozda, zato nimajo ...

Zabava

Bojkot poročne revije, ki ne poroča o porokah istospolnih partnerjev
Prestižna avstralska poročna revija White , ki že leta postavlja smernice v svetu poročnega načrtovanja, je propadla, ker ni želela objavljati prispevkov o porokah istospolnih partnerjev.
Izjava dneva
link
Društvo mrtvih pesnikov
20. november 2018 ob 14:59 Za slovenske skupine je največja težava to, da ne znamo pogledati čez rob Slovenije in smo ujeti v
Več novic ...
Kazalo