Zadnjih 20 novic - Zabava

Zabava

Drew Barrymore je Gyllenhalla razglasila za svojega najmanj talentiranega soigralca
Priljubljeno ameriško igralko Drew Barrymore so postavili pred nenavadno nalogo. Oceniti je morala, kateri izmed njenih soigralcev je najbolj in kateri najmanj igralsko nadarjen.
9

Zabava

Britanci proti jelenom: "Sadili bomo rastline, ki vam ne teknejo!"
Po britanskem podeželju in predmestjih so se močno razširili divji jeleni in košute, ki si pogosto postrežejo tudi z rastlinami iz domačih vrtov.
9

Zabava

Video: Planica 1962 s hudomušnim komentarjem Mastnaka in Pozveka
Komentatorja alternativnega prenosa Planice Jure Mastnak in Aleksander Pozvek sta že na svojem mestu. Pogledate si lahko, kako sta s hudomušnim komentarjem pospremila Planico iz leta 1962.
6

Zabava

Rod Stewart o turneji Eltona Johna: "Turneja zaudarja po prevari"
Potem ko je sir Elton John januarja sprejel odločitev, da se poda še na zadnjo svetovno turnejo pred upokojitvijo, se je od njega poslovil tudi roker Rod Stewart, ki je Johnovo slovo označil za ...
11

Zabava

Blanchettova v bran Allenu: "Družabna omrežja ne bi smela biti sodnik in porota"
Cate Blanchett, ki ji je vloga v filmu Woodyja Allena Otožna Jasmine prinesla oskarja, je ena redkih v Hollywoodu, ki je stopila v bran veteranskemu režiserju, obtoženemu, da je pred leti spolno ...
11

Zabava

Ločitve pri Trumpovih: Po Donaldu mlajšem še Tiffany
Medtem ko še vedno odmeva ločitev Donalda Trumpa mlajšega, ki je ženo varal z resničnostno zvezdnico, se je s svojim izvoljencem razšla še najmlajša Trumpova hčerka, Tiffany Trump.
12

Zabava

Pita z zeleno špinačo in rdečo lečo
Sestavine: zavitek listnatega testa, 250 g špinače, 200 g kremnega sira, 0,5 l mleka, 2 jajci, 2 stroka česna, sol, poper, 100 g rdeče leče, 1 stepeno jajce za premaz, sezam za posutje.

Zabava

Foto: Lea Sirk na Azorih posnela evrovizijsko razglednico
Slovenska predstavnica na Evroviziji Lea Sirk je prejšnji konec tedna preživela na otoku Faial, kjer je posnela razglednico, ki jo bo lahko evrovizijsko občinstvo videlo tik pred njenim nastopom.
19

Zabava

Električni križanec, ki ga zelo dobro poznajo številni Štajerci
Kako bodo električni avtomobili spremenili avtomobilski svet, je ekipi Avtomobilnosti razložil Ian Callum, glavni oblikovalec pri Jaguarju, kjer so predstavili popolnoma električnega križanca i-pace.

Ture avanture

Na Pogačarjevem trgu že diši - Odprta kuhna ponovno odprla vrata
Ob 10. uri je po zimskem spancu vrata ponovno odprla Odprta kuhna, priljubljena ljubljanska kulinarična tržnica, ki stopa v šesto sezono uspešnega delovanja.
6

Zabava

Lara Gut prvič zaljubljena - izbranec je nogometaš s Kosova
Lara Gut je pred dnevi v čustvenem zapisu na Facebooku, v katerem se je zahvalila vsem, ki so ji to zanjo težko sezono stali ob strani, razkrila, da je končno našla srečo v zasebnem življenju - ...
71

Zabava

Foto in video: Garajo, ko Peter Prevc še spi
Ko je iz Planice odpeljal še zadnji avtobus in so skakalci že zdavnaj sneli svoje smuči, je na skakalnici znova zagomazelo.
36

Zabava

Bo stres zaradi iskanja parkirišča kmalu le še spomin?
Ford je naročil raziskavo, ki je pokazala, da vozniki za iskanje prostih parkirnih mest v povprečju porabijo več kot en dan vsako leto.
9

Zabava

Liam Payne in Cheryl: Težave so v čisto vsakem razmerju
V zadnjem času so številni mediji poročali o težavah, ki naj bi pestile razmerje Liama Payna in Cheryl.
3

Zabava

Hilary Swank: Zadnja tri leta sem skrbela za bolnega očeta
Igralka Hilary Swank je razkrila, da se je za tri leta umaknila iz Hollywooda, ker je skrbela za očeta, ki je okreval po presaditvi organa.
15

Zabava

Izbor za mis Venezuele odpovedan zaradi obtožb o korupciji
Tamkajšnje oblasti so lepotni izbor za mis Venezuele začasno suspendirale, saj se je na spletu pojavilo več obtožb nekdanjih tekmovalk glede korupcije in spolnih uslug.
8

Zabava

Foto: Catherine na zadnjem uradnem dogodku pred porodom
Vojvoda in vojvodinja Cambriška sta se udeležila še zadnjih skupnih dogodkov pred rojstvom tretjega otroka, ki ga pričakujeta v aprilu.
5

Zabava

Bo znamenitim češnjam na Japonskem zaradi hrošča "odcvetelo"?
Turisti vsako leto marca oblegajo Japonsko, da bi lahko občudovali belo-rožnate cvetove tamkajšnjih češenj. A ta drevesa so zdaj ogrožena, saj jih napada invazivni tujerodni hrošč.
5

Zabava

Video: Kako močno konkurenco bo imela Lea Sirk? Preverite!
Znanih je vseh 43 izvajalcev in skladb, ki bodo maja predstavljale svoje države na izboru za pesem Evrovizije v Lizboni. Preverite, kakšna je letošnja bera!
39
Izjava dneva
link
Robert Merhar
23. marec 2018 ob 13:53 Skakalec mora namreč imeti občutek, da mu ob pristanku smučka 'prime'. Skakalnica ne sme biti popolnoma trda, mora biti malo drobnega snega, mi temu pravimo 'ribežen'.
Več novic ...
Kazalo