Zanimivosti
slice
Foto: Bar, kjer se psi po plavanju lahko okrepčajo s pivom
Rajska plaža za pse, 22. avgust 2017 ob 16:46 Na hrvaški obali stoji bar, kjer se vse vrti okrog psov.
20
Sirska begunca hčer poimenovala Angela ... Merkel
9
22. avgust 2017 ob 09:54 Begunski par, ki je pred dvema letoma zapustil Sirijo in pribežal v Nemčijo, je svojo novorojeno hčerko poimenoval po nemški kanclerki Angeli Merkel.
Aryana Sayeed, neustrašna "afganistanska Kim Kardashian"
19
21. avgust 2017 ob 14:44 V Kabulu se je na koncertu razvpite domače popdive Aryane Sayeed kljub hudemu nasprotovanju konservativcev in grožnjam z napadom zbralo več sto mladih, predvsem deklet.
S pohvalo "vaš sladoled je najboljši v mestu" tudi do večje porcije
8
21. avgust 2017 ob 12:35 Nova raziskava je pokazala, da "se nematerialne spodbude, kot je pohvala, preveč podcenjuje, denarne spodbude, kot so napitnine, pa precenjuje".
Družina Johnnyja Casha zgrožena nad rasistom v majici s Cashevim imenom
24
21. avgust 2017 ob 10:46 Potomcem pokojnega glasbenega velikana Johnnyja Casha je "kar slabo" zaradi dejstva, da je neki pripadnik belih nacionalistov na izgredih v Charlottesvillu nosil majico z imenom njihovega očeta.
Voznik zaradi strahu pred predori ustavil na avtocesti Danski voznik je presenetil nemške policiste, ko je v bližini nemškega mesta Leer v Vzhodni Friziji zaradi strahu pred vožnjo skozi predor na avtocesti kar ustavil svoj avtodom.
15
Po 72 letih našli USS Indianapolis, ladjo, ki je spisala eno večjih morskih tragedij Raziskovalna ekipa pod vodstvom soustanovitelja Microsofta Paula Allena je po 72 letih v filipinskem morju odkrila razbitine ameriške vojaške ladje USS Indianapolis, ki jo je v zadnjih dneh druge ...
21
Zadar: Vodja kuhinje v luksuznem Falkensteinerju preprodajal kokain V Zadru se je začelo sojenje Franzu Castlungerju, zdaj že nekdanjemu šefu kuhinje v razkošnem hotelu iz avstrijske verige Falkensteiner na polotoku Punta skala v Petrčanah.
4
Od kamer do križarjenj - Američani za sončni mrk nič ne prepuščajo naključju Američani se v zadnjih dneh intenzivno pripravljajo na ponedeljkov popolni sončni mrk - posebna očala za opazovanje tega pojava gredo za med, hollywoodski režiserji so poiskali popolne kraje za ...
8
Težave poslovneža, znanega po divjih zabavah s hollywoodskimi zvezdami Divje zabave s popzvezdniki, kupovanje dragih daril manekenkam ...
8
V Ankaranu skoraj izumrli kaček: prelepi, a hudo smrdljivi škrlatni cvet Ob glavni cesti v Ankaranu je ljubiteljski botanik opazil redko in zelo vpadljivo rastlino.
12
V Bangkoku policija nagrajuje ovaduhe V Bangkoku je skokovito naraslo število prijav manjših kaznivih dejanj in prekrškov, saj je ovaduhom obljubljena nagrada v višini polovice izterjane kazni.
6
Je Rusija Kazahstanu res podarila malo sibirsko jezero? V okrožju Kupino v bližini Novosibirska je pred dnevi zavladala prava panika, ko so se razširile govorice, da je miniaturno jezero Sladkoje Rusija podarila sosednjemu Kazahstanu.
9
Foto: Sprehod od dimnika do dimnika - zgolj po vrvi Hoja po vrvi, napeti med dvema visokima stavbama, je že leta priljubljen adrenalinski šport. Pred dnevi se je tako visoko nad tlemi sprehodil tudi neki Mehičan.
3
Nobelovka Malala dosanjala svoje sanje - sprejeta je na Oxford Nobelova nagrajenka za mir, pakistanska aktivistka Malala Jusafzaj, je na Twitterju z navdušenjem sporočila, da je bila sprejeta na elitno britansko univerzo v Oxfordu.
23

Kazalo