Zanimivosti
slice
Najbogatejši med nogometaši Cristiano Ronaldo, sledi Messi
Najbolje plačani nogometaši v sezoni 2016/17, 27. marec 2017 ob 19:14 Nov dvoboj, tokrat finančni, med Cristianom Ronaldom in Lionelom Messijem je pripadel portugalskemu nogometašu.
19
Foto: Tek tajskemu paru prinesel zastonj poroko, medene tedne in denar
27. marec 2017 ob 17:52 Na Tajskem je 250 bodočih zakoncev prestalo tekaško preizkušnjo, ki je najhitrejšemu paru prinesla 28 tisoč ameriških dolarjev.
Najstnici se zaradi pajkic nista smeli vkrcati na letalo
27
27. marec 2017 ob 12:55 Ameriška letalska družba United Airlines se je znašla v središču pozornosti, saj je dvema najstnicama prepovedala vkrcanje na letalo, ker sta nosili pajkice.
Hotelska veriga z velikodušno potezo opozarja na pomen dobrih zakonskih odnosov
5
26. marec 2017 ob 16:35 Parom, ki se bodo ločili v enem letu po bivanju v hotelih švedske verige Countryside, bo hotelska veriga povrnila stroške bivanja.
Video: V 60 letih zbral več kot 700 planiških značk
1
24. marec 2017 ob 21:10 75-letni Sašo Suknaič planiške značke zbira od svojega 14. leta. Prvo mu je kupila učiteljica na šolskem izletu, sam zanjo namreč ni imel dovolj denarja. In rodila se je ljubezen za vse življenje ...
Foto: "Tovornjakar" Trump: Poglejte, kako hupam! Predsednik Trump je oboževalec tovornjakov - če sodimo po broški, ki si jo je pripel za srečanje s tovornjakarji, in navdušenju, ko je sedel za volan tovornjaka.
26
Rusija zavrnila ponudbo za evrovizijski nastop Samojlove prek satelita Rusija je zavrnila kompromisno ponudbo EBU-ja, da ruska predstavnica Julija Samojlova na tekmovanju za pesem Evrovizije maja v Kijevu nastopi v živo prek satelitske povezave.
36
Kremelj: Ukrajina naj umakne prepoved ruskega nastopa na Evroviziji Ukrajina razume izbiro Julije Samojlove za rusko predstavnico kot provokacijo, Rusija pa vztraja pri trditvi, da nasprotuje t. i. politizaciji tekmovanja.
53
Nimate življenja? Nujno potrebujete dopust? Ah, nehajte se že hvaliti ... Pozabite na slike zagorelih nog na plaži ali popoldanski golf, novi statusni simbol je hvaljenje pod pretvezo pritoževanja o svojem hektičnem življenjskem slogu.
15
Ukrajina vrača udarec Rusiji - pevka, ki je nastopila na Krimu, ne sme na Evrovizijo Evrovizija 2017 se še ni niti začela, pa so se že pojavile težave. Ukrajinci so prepovedali nastop ruski predstavnici Juliji Samojlovi, ker je pela na Krimu.
157
Družina, v kateri pet članov praznuje rojstni dan na isti datum V porodnišnici v hrvaškem Karlovcu se je v ponedeljek rodil mali Petar, ki je že peti član družine, rojen 20. marca. Novopečena mama Verica je Petra rodila prav na svoj rojstni dan. 20.
8
Za "pogoltno" želvo Hranilnik usodnih 915 kovancev Na Tajskem so pred kratkim operirali morsko želvo, ki je pojedla 915 kovancev, a je naposled poginila zaradi zastrupitve krvi, so potrdili tamkajšnji veterinarji.
3
Video: Hrana kot iz filma - od "gangsterske pašte" do "naci štrudla" Se spominjate legendarnega Monicinega sendviča za zahvalni dan iz Prijateljev , zaradi katerega se je Ross v službi zapletel v hud spor?
2
Foto in video: Sončen začetek koledarske pomladi Z enakonočjem se je na severni polobli začela koledarska pomlad, prvi pomladni dan pa je bil sončen in za ta čas s precej visokimi temperaturami.
1
Foto: "Rožnato zvezdo" bi lahko prodali tudi za 56 milijonov evrov 59,6-karatni diamant, ki so ga poimenovali Rožnata zvezda ( The Pink Star) , bo aprila na prodaj na dražbi in bi se po prvih predvidevanjih lahko prodal za skoraj 56 milijonov evrov.
9

Anketa: 23. marec 2017 ob 11:44

Kako boste izkoristili daljše dneve in toplejše vreme?

Več se bom gibal v naravi.
Lotil se bom opravil na vrtu.
Dneve preživljam v službi.
Vse bom počel po starem, daljši dan in lepše vreme name nimata vpliva.
Arhiv
Kazalo