Zanimivosti
slice
Video: Brez hidravlike in s trdim volanom mimo ovir
5. rally prvenstvo starodobnikov, 24. junij 2017 ob 23:20 Na cesto so se danes odpravili tudi starodobniki. Na Muti se je 50 voznikov iz vse Slovenije pomerilo v spretnostni vožnji med stožci, čez deske in ovire.
Ko jo muhasto irsko vreme zagode v živo - vremenar poletel skupaj z dežnikom
4
24. junij 2017 ob 21:47 Petkov jutranji program je gledalce televizije TV3 Ireland nasmejal do solz, saj je vremenarja (in njegov veliki rumeni dežnik) med javljanjem v živo presenetil močan sunek vetra.
Video: Plešoča gorila v slogu ikoničnega prizora iz filma Flashdance navdušila
1
24. junij 2017 ob 19:51 Posnetek gorile, ki si v otroški kopalni kadi daje duška, je postal spletna uspešnica in uporabniki kar tekmujejo med sabo, kdo bo dodal najizvirnejšo glasbeno podlago.
Foto: Martha okronana za najgršega psa na svetu
6
24. junij 2017 ob 14:09 Neapeljskega mastifa po imenu Martha so na tradicionalnem že 29. izboru okronali za najgršega psa na svetu. Triletna Martha, ki je težka približno 56 kg, je upravičila vlogo favorita na tekmovanju.
Smernicam podlegel tudi tradicionalen Ascot - dame tudi v kombinezonih
10
24. junij 2017 ob 13:27 Konjske dirke Royal Ascot so v angleško mesto Ascot tudi to leto pritegnile na sto tisoč Britancev, ki so veliko časa namenili izbiri pravega klobuka.
Foto: Več tisoč tekačev odelo Ljubljano v barve Mladi z vseh koncev Slovenije so Ljubljano odeli v barve, pri tem pa so pretekli še petkilometrsko krožno traso. V Ljubljani je že tretje leto zapored po vzoru svetovnih prestolnic potekal tek barv.
12
Konservativni župan Ria pod vprašaj postavil divji karnevalski spektakel Znameniti karneval v Riu je ogrožen zaradi drastičnega zmanjšanja proračuna, ki je namenjen za organizacijo.
29
Foto in video: Rekordni sprehod s kosilnico – na bradi Newyorčan Ashrita Furman je za več kot 50 metrov izboljšal svetovni rekord v nošenju električne kosilnice na bradi. Prejšnji rekord, ki je bil prav tako v njegovi lasti, je znašal 20 metrov.
3
Foto: Peščena pravljica iz 7000 ton peska, ki ji tudi dež ne more do živega Plažo v Belgiji so umetniki spremenili v veliko peščeno galerijo, kjer bodo razstavljene velike skulpture super herojev in risanih junakov.
2
Kraljico Elizabeto prijavili, ker se je vozila nepripeta Britansko kraljico Elizabeto II. je neznanec prijavil policiji, potem ko je opazil, da v sredo med vožnjo od Buckinghamske palače do parlamenta ni bila pripeta z varnostnim pasom.
16
Resničnostni šov in pasti odprtega bara - je bil spolni odnos s privolitvijo ali ne? V ZDA tabloide in tudi povsem resne medije te dni polni afera, za katero je poskrbel resničnosti šov Sanjski moški v raju (Bachelor in Paradise).
21
Brez učilnic, brez domačih nalog - novozelandska šola, kjer učenci uživajo vso svobodo Na Novi Zelandiji se je odprla verjetno najbolj alternativna šola zahodnega sveta. V njej ni domačih nalog, ni suhoparnih predmetov, še učilnic ni, saj pouk poteka pod milim nebom.
11
Po Barbie še "resnični" Ken: od hipsterja do "očka s trebuščkom" Ne le Barbie, tudi njen dolgoletni fant Ken je dobil novo podobo, no, več podob: kmalu si bo mogoče omisliti takšnega s figo, kitkami ali celo z nekaj odvečnimi kilogrami.
8
35 ton kitajskih protistresnih vrtavk pristalo na odpadu Nemški cariniki so na letališču v Frankfurtu prestregli pošiljko trenutno zelo priljubljene vrtavke "fidget spinner".
20
S tem kovancem se ne bi spraševali: "Kje je ta presneti drobiž?" Kanada je ob visokem jubileju, 150. obletnici neodvisnosti od Velike Britanije in ustanovitvi konfederacije, predstavila nov kovanec za dva dolarja - prvi, ki se sveti v temi.
3

Anketa: 8. junij 2017 ob 09:29

Imate že rezerviran poletni dopust?

Da, rezerviral/-a sem ga že pred meseci.
Ravno v teh dneh se bom odločil/-a.
Ne, to vedno storim tik pred zdajci.
Letos si ne bom privoščil/-a poletnega dopusta.
Arhiv
Kazalo