Zanimivosti
slice
Foto: Solze, smeh in vzkliki ... navijači na svetovnem nogometnem prvenstvu!
Tudi med svetovnim prvenstvom v nogometu navijači iz vseh držav svoje ekipe spodbujajo v boju za zmago, 24. junij 2018 ob 20:01 Med letošnjim svetovnim nogometnim prvenstvom v Moskvi nogometni navdušenci za svoje izbrane vrste navijajo na stadionih, doma pred televizijskimi zasloni in na prostem s prijatelji.
3
Goljufivi gostje restavracijo pahnili v velike dolgove
7
24. junij 2018 ob 18:02 Gostinska ponudba, pri kateri lahko gostje po nizkih cenah pojedo neomejeno količino hrane, se je za neko restavracijo na Kitajskem izkazala za pogubno - restavracijo so goljufivi gostje namreč ...
Zasebno letalo Elvisa Presleyja ponovno na dražbi
2
24. junij 2018 ob 17:04 Zasebno letalo Elvisa Presleyja je ponovno na dražbi. Čeprav je v zelo slabem stanju, si trenutni lastnik obeta, da bo izkupiček od prodaje presegel znesek treh milijonov evrov.
Foto: Moskovski slaščičarji izdelali čokoladnega Messija
11
24. junij 2018 ob 10:48 Ko so moskovski slaščičarji ugotovili, da argentinski zvezdnik Lionel Messi praznuje svoj 31. rojstni dan, so se odločili, da v njegovo čast izdelajo čokoladno skulpturo v naravni velikosti.
Iranska televizija zaradi dolgih las odslovila Carlesa Puyola
29
23. junij 2018 ob 19:57 Na neki iranski televiziji so v oddajo o nogometnem prvenstvu povabili Carlesa Puyola.
Duhovnik bi v zameno za 2.000 dolarjev Nigeriji pomagal do zmage na SP-ju Tommy Yisa Aika, nigerijski duhovnik, je svoje farane pozval, naj zberejo 2.000 dolarjev, on pa bo "izpustil eskadron molivcev bojevnikov, ki bodo pomagali nigerijski reprezentanci na nogometnem ...
18
Se spomnite Darie? MTV bo obudil kultno serijo Televizijska mreža MTV je napovedala, da se vrača animirana serija Daria, ki se vrti okoli ciničnega lika Darie Morgendorffer.
5
Švedskemu reprezentantu stanovanje med njegovo odsotnostjo pazi navijač Švedski reprezentant Marcus Berg, ki se trenutno mudi na nogometnem svetovnem prvenstvu v Rusiji, je skrb za stanovanje med svojo odsotnostjo zaupal enemu od svojih oboževalcev.
10
Foto: Belgijska plaža dom hollywoodskim figuram iz mivke Na plaži v Belgiji so kot uvod v največji festival mivke in figur na svetu, ki ga je prepoznala tudi Guinnessova knjiga rekordov, nastale najrazličnejše skulpture iz mivke.
4
Dončićeva mama s svojo lepoto navdušila Američane Slovenski košarkarski dragulj Luka Dončić je bil na prireditvi nabora novincev NBA-ja v središču pozornosti, številnih pohval pa je bila deležna tudi njegova mama Mirjam Poterbin, ki je Američane ...
59
Sporen plašč Melanie Trump – skrito sporočilo ali naključje? Ameriška prva dama Melania Trump je z izbiro plašča, ki ga je nosila med obiskom centra za pridržanje otroških migrantov v Teksasu, dvignila veliko prahu.
31
Jan Robin, fant s svojo "zeleno džunglo" sredi Maribora "Moje sobne rastline so mnogo več kot okras, so moje prijateljice, moj navdih. Stanovanje brez rastlin je kot človek brez osebnosti."
3
Iranske nogometne navdušenke prvič javno navijale na stadionu V Iranu velja strogo pravilo, ki ženskam prepoveduje obisk športnih stadionov.
12
Novo priznanje: Rock mulčki prejeli jabolko navdiha Pevski zbor Osnovne šole Nove Jarše Rock mulčki so po uspešnih dobrodelnih koncertih, na katerih so zbirali sredstva za letovanja otrok iz socialno ogroženih družin, iz rok predsednika republike ...
3
Gorila Koko, mojstrica znakovnega jezika, je poginila Gorila Koko, ki je postala znana po tem, da se je lahko sporazumevala z uporabo več kot 1.000 kretnjami z rokami, je poginila v 47. letu starosti v Kaliforniji.
7

Izbor
Anketa: 23. junij 2018 ob 09:33

Katera je vaša najljubša sladica?

Sladoled.
Torta.
Čokolada.
Palačinke.
Drugo.
Arhiv
Kazalo