Zanimivosti - Arhiv

Iskalnik po sekciji


Iskane besede:
Od:
Do:
Zanimivosti - Arhiv
Nogometni sodnik tri tedne na hladno zaradi igre kamen, papir, škarje Nogometna zveza Anglije (FA) je za tri tedne suspendirala sodnika Davida McNamaro, ker ni spoštoval tradicije.
Jennifer Lopez v 20 minutah zaslužila dva milijona dolarjev Priljubljena pevka in igralka Jennifer Lopez se je prejšnji teden udeležila odprtja trgovskega centra v Dohi in pri tem zaslužila neverjetna dva milijona ameriških dolarjev.
Po lento in prihodnost - venezuelske lepotice bežijo v tujino Zaradi pomanjkanja osnovnih potrebščin in brezupne prihodnosti iz Venezuele ne bežijo le družine in običajni ljudje, pač pa tudi manekenke in lepotne kraljice, ki so nekoč slavo Venezuele ponesle v ...
Minister za kibernetsko varnost: "Še nikoli nisem uporabil računalnika." Japonska velja za eno tehnološko najnaprednejših družb na svetu, zato je tamkajšnji minister za kibernetsko varnost sodržavljane šokiral s priznanjem, da še nikoli v svojem življenju ni uporabil ...
Foto: Obesek, ki ruši rekorde - za nakit Marije Antoanete 36 milijonov dolarjev Dražbena hiša Sotheby's je za rekordni znesek, 36 milijonov ameriških dolarjev, prodala biserni in diamantnm obesek, ki je bila nekdaj last francoske kraljice Marije Antoanete.
Foto: Tajvanski dedek pokemone lovi na kar 15 telefonih Za Čen San Juanom se po tajvanski prestolnici obračajo mnogi, saj se po Tajpeju vozi s kolesom, na katerega ima nameščenih kar 15 telefonov za igranje igric.
Foto in video: V Mozambiku odprli najdaljši viseči most na afriški celini V mozambiškem glavnem mestu Maputo so odprli najdaljši viseči most v Afriki. Ta trikilometrski most je tako že postal novi zaščitni znak glavnega mesta te afriške države.
Rekordna cena za beli tartuf – kupec zanj odštel 85.000 evrov Na dražbi tartufov v italijanskem mestu Alba v bližini Torina so za 850-gramski gomolj belega tartufa iztržili rekordno ceno. Anonimni kupec iz Hongkonga je zanj odštel kar 85.000 evrov.
Jakno Michaela Jacksona na dražbi prodali za več kot 260 tisoč evrov Znamenito jakno, ki jo je Michael Jackson nosil na prvi samostojni turneji, so na dražbi v New Yorku prodali za skoraj 263 tisoč evrov.
Južna Koreja severnim sosedom za darilo poslala 200 ton mandarin Južna Koreja je severni sosedi v odziv na njeno darilo poslala 200 ton mandarin, južnokorejski predsednik Mun Dže In pa je dejanje označil kot prijateljsko gesto.
Foto: Najslavnejša novoletna jelka na svetu že postavljena Novoletna jelka v Rockefeller Centru v New Yorku je že pripravljena, da jo okrasijo s kar 50 tisoč LED-lučkami, ki bodo v Veliko jabolko privabile množico ljudi.
Foto: V puljskem akvariju pester nabor morskih organizmov Puljski akvarij je urejen v stari trdnjavi Fort Verudella, ki so jo njegovi lastniki dodobra očistili in renovirali, zdaj pa tam biva več kot 250 različnih vrst morskih organizmov.
Michelle Obama spregovorila o svojih težavah s plodnostjo Nekdanja ameriška prva dama Michelle Obama, ki se je med svojim bivanjem v Beli hiši prikupila številnim Američanom, je v knjigi spominov, naslovljeni Postati (Becoming), razkrila, da se je v ...
Foto: Voziček in dizertacijo Stephena Hawkinga prodali za več kot milijon evrov Invalidski voziček pokojnega britanskega fizika Stephena Hawkinga je bil na spletni dražbi prodan za več kot 345.000 evrov, za kopijo njegove doktorske disertacije iz leta 1965 na Univerzi v ...
Kitajci razvili TV-voditelja s pomočjo umetne inteligence Kitajska državna poročevalska agencija Šinhua je predstavila najnovejše člane svoje redakcije: voditelje, razvite z umetno inteligenco (AI), ki bodo "neutrudno" poročali ves dan vsak dan z vseh ...
Britanci ujetim žabam na pomoč z "žabjimi lestvami" Skupina britanskih oko ljevarstvenikov je v od točne kanale ob robovih cest namestila lestve, po katerih bodo lahko na prostost priplezale dvoživke, ki so nesrečno obtičale v obcestnih jaških.
Video: V plašč spravil vso prtljago in pretental Ryanair Potem ko je letalski prevoznik Ryanair dodatno omejil vnos ročne prtljage na letalo, se je neki Britanec spomnil načina, kako družbo prelisičiti – vse stvari za potovanje si je spravil v notranjo ...
Britanska babica pri 50 letih rodila četverčke Britanka Tracey Britten, ki ima pri 50 letih tri odrasle otroke in osem vnukov, je razširila svojo družino – s pomočjo umetne oploditve je dobila četverčke.
Upokojenec od sodišča zahteva, da ga pomladi za 20 let Takšnega primera pa še ne – nizozemski upokojenec je začel sodno bitko, s katero želi, da se mu uradno zniža starost z 69 na 49 let, da bi imel tako več možnosti dobiti zmenek.
Tatova v Nemčiji ukradla več kot 100 prenosnih stranišč Moška v Nemčiji sta bila obsojena na deset- in šestmesečno pogojno zaporno kazen zaradi kraje več kot 100 prenosnih kemičnih stranišč.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...
Izbor
Anketa: 3. november 2018 ob 10:03

Na katerem družbenem omrežju preživite največ časa?

Na Facebooku.
Na Twitterju.
Na Instagramu.
Na katerem drugem.
Ne uporabljam družbenih omrežij.
Arhiv
Videonovice
Kazalo