Zanimivosti
(6)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 4.9 od 17 glasov Ocenite to novico!
Betty White
Uvrstitev v Guinnessovo knjigo rekordov jo je razveselila. Foto: EPA

Dodaj v

Betty White po 74 letih na "sceni" v Guinnessovi knjigi rekordov

Priznanje tudi za serijo Kriva pota
6. september 2013 ob 21:56,
zadnji poseg: 6. september 2013 ob 22:14
Los Angeles - MMC RTV SLO

Betty White je v svoji dolgi karieri posegla po številnih nagradah in lovorikah, pri 91 letih pa je postala tudi nova "članica" Guinnessove knjige rekordov.

Legendarna igralka, najbolj znana po vlogi v priljubljeni seriji Zlata dekleta, bo v knjigo rekordov zapisana zaradi svoje dolge kariere - na "sceni" je že 74 let -, natančneje v kategorijo Najdaljše televizijske kariere.

Betty se je prvič pred kamerami pojavila leta 1939, kljub svojim častitljivim 91 letom pa še ne razmišlja o upokojitvi. Whitova je nove priznanje pokomentirala: "To je neverjetna čast. Guinnessova knjiga rekordov me je vedno fascinirala, veseli me, da sem del nje."

"Naj" serija po mnenju filmskih kritikov
Priljubljena serija Kriva pota (Breaking Bad) bo prav tako nagrajena - v knjigo rekordov bo vpisana kot TV-serija z najvišjo oceno občinstva. Na strani Metacritic, na kateri svoje ocene podeljujejo filmski kritiki, je serija prejela kar 99 od 100 maksimalnih točk.

V novi izdaji knjige rekordov, ki se bo na prodajnih policah znašla 12. septembra, bo zapisana tudi 23-letna zvezdnica countryja Taylor Swift - njen prvi singel We Are Never Ever Getting Back Together z zadnjega albuma Red je avgusta lani ZDA prodrl na vrh seznama iTunes najbolje prodajanih skladb le 50 minut po objavi skladbe.

D. S.
Prijavi napako
Komentarji
Kazalo