"Ves čas križarjenja bom tam, z vami bom doživel nepozabne dni!" oboževalce na križarjenje vabi Hoff. Foto: EPA

Če ste mislili, da je slava nekdanjega zvezdnika Obalne straže že stvar preteklosti, se očitno motite. Vsaj 64-letnni Hasselhoff sam je prepričan, da bo s svojimi oboževalci napolnil ladjo, na kateri je več kot 1.500 potniških kabin. Plovilo, imenovano Costa Favolosa, bo "hoffovce" popeljalo do Španije in Francije, nato pa se vrnilo v Italijo.

Hoff bistvo odprave pojasnjuje: "Svojim oboževalcem z vsega sveta dolgujem svojo izjemno kariero v šovbiznisu in prihaja še veliko več! Napočil je čas, da jim poplačam s hvaležnostjo in zabavo, ki mi jo podarjate vsak dan." Dodal je še, da se križarjenja po Sredozemlju z oboževalci iz Evrope, obeh Amerik, Afrike in Avstralije izjemno veseli.

Cene za ekskluzivni dopust v organizaciji nemške gencije GEO Reisen se začenjajo pri 699 evrih, najpetičnejši pa bodo za križarjenje odšteli 899 evrov. Mogoče si je priskrbeti tudi poseben paket in si zagotoviti bližnje srečanje s Hoffom, na katerem bo delil podpise, ter karte za njegov koncert.

Leta 2015 je David Hasselhoff, ki se že leta bori z alkoholizmom, posnel TV-film Sharknado 3, ki ga je sam opisal kot "najslabši film, kar ste jih kdaj videli", konec julija letos pa je na male zaslone prišel še četrti del, ki se ni odrezal veliko bolje.