Zanimivosti
(4)
Najbolj brane novice leta 2012 v rubriki Zabava
V sam vrh najbolj branih novic leta 2012 v rubriki Zabava so se uvrstile novice o Evroviziji in Emi, razgaljeni predsedniški kandidatki Martini Valenčič, podelitvi viktorjev in loterijski sedmici. Foto: MMC RTV SLO

Dodaj v

Evrovizija, razgaljena Martina, loto in viktorji - to vas je lani najbolj zanimalo

Najbolj brane in najbolj komentirane novice v rubriki Zabava
2. januar 2013 ob 06:40
Ljubljana - MMC RTV SLO

Leto 2012 je za sabo zaprlo vrata, zato smo na MMC-ju preverili, katere novice, ki smo jih objavili v rubriki Zabava, so pritegnile največ vaše pozornosti.

Kot vsako leto do zdaj so tudi lani med najbolj branimi in najbolj komentiranimi novicami kraljevale novice o Evroviziji in slovenskem evrovizijskem izboru Ema - med 20 najbolj komentiranimi novicami je kar polovica povezanih s to temo, trdno pa so tudi samem vrhu najbolj branih novic leta v rubriki Zabava.

Zanimale so vas tudi novice, povezane s podelitvijo viktorjev - na seznam najbolj branih novic leta so tako uvrščene tri na to temo, nanj pa se je uvrstilo tudi prav toliko novic o Tini Maze.

Vašo pozornost so pritegnile še novice o loterijski sedmici, razgaljeni predsedniški kandidatki, letnem horoskopu, napovedani ločitvi Primoža Peterke, slovenskem trdoerotičnem filmu, MMC-jevem izboru za najlepšo olimpijko ... Več pa izveste v spodnji fozozgodbi!

Tina Hacler
Pesem Evrovizije 2012
Že tradicionalno najbolj brane in najbolj komentirane novice leta v MMC-jevi rubriki Zabava so novice s tekmovanja za Pesem Evrovizije. Leta 2012 ni bilo nič drugače, saj na lestvici tako najbolj branih kot tudi najbolj komentiranih kraljujejo novice, povezane z evrovizijskim tekmovanjem - reportaže z obeh polfinalnih večerov, ter seveda s finalnega, na katerem je slavila Švedska.
Ema 2012
Na izredno zanimanje med našimi uporabniki je naletel tudi izbor slovenskega predstavnika za Pesem Evrovizije - cikel oddaj Misija Evrovizija, ki se je končal z dvobojem Eve Boto in dvojčic Prusnik na Emi 2012. Med najbolj brane in komentirane novice leta so se tako uvrstile novice o zmagi Eve Boto, zabavi po Emi 2012, predstavitvi avtorjev skladb ter odzivi na Evino neuvrstitvi v finale v Bakuju.
Martina Valenčič
V sam vrh najbolj branih novic leta se je uvrstila tudi novica o Martini Valenčič. ki je avgusta napovedala kandidaturo za predsednico republike. Po spletu so nemudoma zaokrožile povezave na razgaljene fotografije, na katerih naj bi bila prav ona, zato smo se odločili preveriti, ali gre na omenjenih fotografijah res za 27-letno Martino ali je to morda fotomontaža. Poklicali smo Valenčičevo, ki nam je potrdila, da je na erotičnih fotografijah res ona.
Loterija
Januarja je Slovenija le dočakala nekoga, ki je na lotolistku prekrižal prave številke - 14, 16, 19, 20, 27, 31, 38 - in postal milijonar. Sedmica je bila vredna kar 4.872.229 evrov, novica o tem, da je bil zmagovalni listek vplačan v Mariboru, pa se je uvrstila na šesto mesto najbolj branih in osmo mesto najbolj komentiranih novic leta.
Viktorji
Na seznam 20 najbolj branih in najbolj komentiranih novic so se uvrstile tudi kar tri novice, povezane s podelitvijo viktorjev - da je šla več kot polovica viktorjev v roke RTV Slovenija, izjava vodstva RTV Slovenija o prireditvi Viktorji 2011 ter fotoreportaža iz zakulisja same prireditve.
Renata in Primož Peterka
Med najbolj brane novice se je uvrstila tudi novica, da naj bi bila slovenski skakalni as Primož Peterka in nekdanja manekenka Renata Peterka, ki sta se spoznala že kot najstnika, pred ločitvijo. Slovenski tabloidi so prav zadnje dni poročali, da še vedno ni jasno, za kakšno pot sta se odločila Renata in Primož.
Tina Maze
Veliko zanimanja ste pokazali tudi za Tino Maze, saj ste v rubriki Zabava množično prebirali novice o njenem pevskem prvencu My Way Is My Decision, pa tudi o tem, da je v športnem modrčku z napisom Not Your Business pozirala na naslovnici SportWeeka.
Lindsay Vonn
Zelo so vas zanimale tudi novice o Tinini tekmici Lindsay Vonn ter njeni depresiji in prav tako poziranju za naslovnico SportWeeka - tudi v modrčku!
Gremo mi po svojo
Med najbolj brane novice leta se je uvrstila tudi fotoreportaža iz zakulisja snemanja slovenskega trdoerotičnega filma Gremo mi po svojo.
Letni horoskop 2013
Le kaj nam bo prineslo leto 2013, ste se spraševali konec decembra in množično klikali na objavljeno povezavo na horoskop za leto, ki smo ga pravkar pozdravili.
Jugoslavija
Na deveto mesto najbolj komentiranih novic leta se je uvrstila tudi novica o raziskavi Evropskega sklada za Balkan, ki je pokazala, da je večina prebivalcev držav Zahodnega Balkana prepričana, da bi bilo življenje boljše, če bi nekdanja Jugoslavija še obstajala.
Melodije morja in sonca 2012
Številne komentarje ste oddali tudi pod novico o festivalu Melodij morja in sonca 2012, na katerem je zmagala pesem Za stare čase, ki jo je zapela Nuša Derenda.
Sara Isaković
Med najbolj brane in med najbolj komentirane novice leta 2012 pa se je uvrstilo tudi slikovno glasovanje za najlepšo udeleženko OI 2012 v Londonu - MMC-jevi uporabniki ste izbrali plavalko Saro Isaković.
Prijavi napako
Komentarji
PhaagaKhaan
# 02.01.2013 ob 12:00
ne smeši se... ;))
Robaus
# 02.01.2013 ob 09:03
Bah, čudno
Stern4president
# 02.01.2013 ob 13:47
Žalost ....
Jakob Ličar
# 02.01.2013 ob 11:12
Jao, najbolje, da bi bili še v srednjem veku...V Srbiji se cedi med in mleko!!! Garantirano iz Tanjuga!
Pa onda da pričamo po srbsko, majko mi!
Kazalo