Vremenska napoved je številne razočarala. Foto: YouTube
Vremenska napoved je številne razočarala. Foto: YouTube
Karim Benzema
Francozom se je uspelo uvrstiti na SP. Foto: Reuters

27-letna Doria je obljubo dala na televizijskem kanalu Canal +, potem ko so francoski nogometaši prvo tekmo izgubili z 2:0.

Nekdanja manekenka, ki tako kot številni Francozi ni upala na preobrat francoske izbrane vrste, je pred torkovo odločilno tekmo dejala: "Če se nam bo uspelo uvrstiti na svetovno prvenstvo, tukaj pred celotno Francijo prisegam, da bom jutri vremensko napoved vodila gola."

"P**** 2:0 za Francijo, postajam nervozna," je na Twitterju napisala vremenska napovedovalka, potem ko so bili trikolori vse bližje SP-ju in Braziliji. Francija je po porazu v Kijevu z 0:2 v Parizu slavila s 3:0 in izločila Ukrajino. "Trikolori" so sicer postali prva evropska reprezentanca, ki je v dodatnih kvalifikacijah nadoknadila zaostanek z 0:2 s prve tekme.

Milijoni so bili v sredo prikovani pred televizijske zaslone, na Facebooku pa so ustanovili skupino Naj Doria Tillier obdrži svojo besedo: "Preseneti nas in obdrži besedo za Francijo. Računamo nate!"

Zagotovo ena izmed najbolj gledanih vremenskih napovedi pa je na koncu številne razočarala. Doria je sicer odvrgla oblačila, ampak se pomanjkljivo oblečena ni pojavila v studiu, temveč je gola skakala po polju, kamera pa je bila na varni razdalji.