Vir blizu pevke pravi, da se trenutno le zabava in hodi na zmenke, saj se noče prehitro spustiti v resno zvezo. Foto: EPA
Vir blizu pevke pravi, da se trenutno le zabava in hodi na zmenke, saj se noče prehitro spustiti v resno zvezo. Foto: EPA

Zvezdnika sta si privoščila oddih na Barbadosu, kjer sta se skupaj s prijatelji udeležila festivala Kadooment. 30-letnega Hamiltona so opazili na istem festivalskem vozilu kot 27-letno Rihanno, v objektiv pa so ju ujeli tudi med vročim plesom. Po festivalu sta si privoščila še skupen oddih na jahti, zato so se že pojavile govorice, ali gre za nov zvezdniški parček.

Hamilton je sicer znan po svoji večletni zvezi s pevko Nicole Scherzinger, s katero sta se večkrat razšla in spet postala par. Četrtič (in zadnjič) sta se razšla februarja letos, razlog pa naj bi bil predvsem razdalja, ki ju je ločevala, in pa nujna prenatrpana urnika. Namigovalo pa se je tudi, da je ameriški zvezdnici "počil film", ker se voznik formule ena ni želel poročiti.

RiRi pa so pred kratkim povezovali s hollywoodskim zvezdnikom Leonardom DiCapriem, s katerim naj bi se zbližala na začetku leta na zabavi v Playboyevi graščini. Eden izmed gostov je takrat tvitnil: "Pravkar videl Lea in Rihanno med lizanjem ob (pesmi) Pour it up. Kakšno življenje." Videvala pa naj bi se tudi z nogometašem Karimom Benzemajem.