Kaj vašemu znamenju napovedujejo zvezde? Foto: <a href=freedigitalphotos.net">
Kaj vašemu znamenju napovedujejo zvezde? Foto: freedigitalphotos.net

najuspešnejše, komu se bo končno uresničila velika želja in kdo bo spoznal svojo sorodno dušo? MMC-jev letni horoskop vam že danes omogoča, da pokukate v prihodnje leto.

Astrologinja Ivana Scotto di Minico, avtorica dnevnih, ljubezenskih, poslovnih in kitajskih horoskopov, ki jih spremljate vse leto, je ob koncu leta pripravila tudi horoskop za prihajajoče leto 2015. V njem izveste, kateri del leta (ali mesec) bo za vas najugodnejši, kdaj vas čakajo najboljše poslovne priložnosti, kdaj boste morali še bolj kot sicer paziti na vsak cent, kdaj vam bo pot prekrižala sorodna duša in ali se vam morda obeta povečanje družine.

Letni horoskop za vsa znamenja najdete TUKAJ.

Povezava do drugih horoskopov


To pomeni, da se lahko že zdaj pripravite na morebitne zahtevnejše mesece, si vzamete kakšen dan oddiha pred obdobjem, ko bo vaše zdravje bolj ogroženo, ali se veselite lepših trenutkov, ki vas čakajo v prihajajočem letu.

Ivana Scotto di Minico sicer pravi, da je v človeški naravi, da si želimo biti vnaprej opozorjeni na težave in nato tudi usmerjeni proti izhodu iz njih. Sama je ob tem prepričana, da je vsaka pomoč - tudi v obliki astroloških in numeroloških napovedi - dobrodošla. Zato se ne obotavljajte: preberite že danes, kaj vas čaka v letu 2015.