Morda bi potencialno nevesto prepričala zbirka krznenih kosov iz Milisavove omare. Foto: Facebook
Morda bi potencialno nevesto prepričala zbirka krznenih kosov iz Milisavove omare. Foto: Facebook

Z nekajletno zamudo so zdaj tudi po spletnih straneh anglosaksonskega sveta zakrožile fotografije "premožnega srbskega samca v iskanju življenjske sopotnice".

Don Brzi, kot se je podpisal v (šaljivem?) oglasu, je pred nekaj leti na ogled postavil svoje razkošno domovanje in garderobo.

Fotografijam, ki naj bi spregovorile same zase (oglejte si jih na tej povezavi), je dodal sporočilo. "Vsem neporočenim, ki bi si želele življenje preživeti ob meni in v lepotah mojega doma. Oglejte si vso čarobnost mojega domovanja, ki sem ga okrasil z okusom, morda prav zate."

Na različnih podobah sivolasi gospod pozira v različnih sobanah svoje palače, opremljene v slogu, o katerem raje ne bi razpravljali, opazili pa smo, da je naklonjen zlatim poudarkom. Predstavi se v več opravah: v elegantni beli trodelni obleki, v svileni pižami, pa tudi v rožnatem kopalnem plašču in celo v krznu.

Fotografije so na območju nekdanje Jugoslavije prvič krožile pred leti, zato je Brzi morda doslej že našel izbranko svojega srca, ugibajo pri Daily Mailu, kjer so mu namenili novico. Morda pa gre le za potegavščino?