V medijih se je pogosto znašla tudi zaradi razmerja z zdaj že nekdanjim partnerjem Tigerjem Woodsom. Foto: Reuters
V medijih se je pogosto znašla tudi zaradi razmerja z zdaj že nekdanjim partnerjem Tigerjem Woodsom. Foto: Reuters

Knjiga bo polna strokovnih nasvetov ter vodil za zdrav in kakovosten življenjski slog - a ne samo za profesionalne športnike. Namenjena je tudi rekreativcem in tistim, ki bodo to še postali, saj želijo svoje življenje obrniti v drugo smer.

"Moja knjiga uči, kako postati močen, kako biti močen in kako sprejeti svojo naravno lepoto. To je idealna kombinacija za polno in srečno življenje," je dejala v sporočilu za medije.

V knjigi bodo zbrani tudi njeni treningi, prehranski vodnik ter ekskluzivni nasveti. Treningi bodo podkrepljeni s fotografijami Vonnove, ki bo demonstrirala pravilno izvedbo vaj - glaven fokus je na moči in samozavesti, poroča Skiracing.

"Lindsey Vonn je najuspešnejša smukačica v zgodovini, vse to pa le še nadgrajuje z izjemno osebnostjo in neverjetnim smislom za modo," je povedala predstavnica založbe Harper Collins, Lisa Sharkey.

"Ta knjiga bo predstavila Lindseyjino življenjsko zgodbo - osredotočila se bo na njeno neustrašnost ter zajemanje življenja z veliko žlico. Manjkali ne bodo niti opisi poškodb, ki so večkrat ogrozile njeno kariero. Bralci bodo o Lindsey izvedeli ogromno, hkrati pa se bodo naučili tudi nekaj o lastnem življenju. Počaščeni smo, da bomo lahko izdali njeno zgodbo," je dodala Sharkey.