MMC išče 69 najboljših erotičnih zgodb! Foto: MMC RTV SLO
MMC išče 69 najboljših erotičnih zgodb! Foto: MMC RTV SLO

Prevladujejo daljše zgodbe, nekateri pa se odločite za kratek zapis, v katerem erotične misli stečejo v verzih. Za tako obliko se je odločil tudi uporabnik Lea199. Blog z naslovom Polovici spodaj objavljamo v celoti.

Podrobnosti MMC-jevega razpisa za 69 najboljših erotičnih zgodb si lahko ogledate tukaj!

Za sodelovanje v MMC-jevem natečaju za najboljšo erotično zgodbo se lahko odločite tudi vi, prednost pri ocenjevanju žirije pa bodo imeli tisti blogi, ki bodo svoje misli o erotiki, ljubezni in strasti navezali na uporabo sodobnih tehnologij in multimedije.

Znova opozarjamo, da v izbor ne bomo uvrstili blogov, ki bi bili pretirano vulgarni.

Ne pozabite nastaviti ustrezne kategorije!
Avtorji smejo sodelovati samo z literarnimi deli, katerih avtorji so oz. imajo avtorske pravice za objavo, avtor pa s tem, ko je objavil literarno delo na blogu, dovoljuje njegovo objavo na spletnih straneh RTV Slovenija in omogoča ogled drugim uporabnikom. V nagradnem natečaju sodelujejo vsi blogi, ki bodo na Mojem spletu objavljeni do vključno 15. 1. 2013 in bodo vsebovali RTV-kategorijo "Erotična zgodba".

Erotično zgodbo je treba vnesti na blog, v tem blogu pa obvezno nastaviti RTV-kategorijo "Erotična zgodba", s tem pa bo vaš izdelek samodejno uvrščen v natečaj. Pozor: če erotična zgodba ne bo uvrščena v kategorijo "Erotična zgodba", je žirija ne bo upoštevala pri izbiri 69 najboljših! Dolžina literarnega dela je omejena na 10.000 znakov, upoštevali bomo le dela, ki bodo napisana v slovenščini, vsak prijavitelj pa lahko sodeluje večkrat.

uporabnik Lea199, blog: Polovici

brez prisile
sva prestopila
mejo dvojine

vsak zase
odtavala
k blišču
tisočerih sonc

izpraznjena
in sama
sva obležala
pred pragom nebes