Kapetana Boris Kobal in Nina Valič z voditeljem Mariem Galuničem. Foto: Žiga Culiberg Foto:
Kapetana Boris Kobal in Nina Valič z voditeljem Mariem Galuničem. Foto: Žiga Culiberg Foto:

Ustvarjalci oddaje Moja Slovenija so se po dveh uspešnih dobrodelnih akcijah odločili, da tudi letošnjo, že četrto sezono, končajo z zbiranjem sredstev, ki bodo vsaj malo polepšali življenje družin z otroki v stiski. Že to soboto, 7. decembra, bomo zbirali denar za sedem otrok, v naslednji oddaji pa še za pet otrok. Gre za zares hude primere otroške stiske, ki jim je treba nemudoma priskočiti na pomoč. Gledalci lahko med oddajo, po njej in med ponovitvijo pokličete na telefonsko številko 090 93 30 93, tako s stacionarnih kot mobilnih telefonov vseh operaterjev. Cena vašega klica bo 1,25 evra.

Sobota, 7. december, ob 20. uri na TVS 1
Borisovo ekipo bodo sestavljali igralka in šansonjerka Lara Jankovič, pevka Sara Kobold in novinar Tomaž Mihelič, nekoč prvi glas skupine Sestre. Z Nino pa se bodo borili igralka Nina Ivanič, glasbenik Mišo Kontrec ter fotomodel Matija Dušak.

Pokličite 090 93 30 93 in pomagajte otrokom v stiski! En klic vas bo stal samo 1,25 evra.

Sobota, 14. december, ob 20. uri na TVS 1
V zadnji oddaji letošnje sezone se bodo Borisu pridružili ostrojezična Ana Marija Mitić, pevka Anika Horvat in igralec Jernej Kuntner. V modri, Ninini ekipi pa bodo moči združili raper Zlatko, pevec Rok Ferengja in igralka Tanja Ribič.