Đuro na snemanju z Bradom Pittom. Foto: Organizator
Đuro na snemanju z Bradom Pittom. Foto: Organizator

Predstava je do zdaj doživela več kot 250 ponovitev, zdaj pa bo na svoj račun prišlo tudi slovensko občinstvo, in sicer v četrtek, 31. maja ob 20.00 v ljubljanski Hali Tivoli, kjer bo Branko Đurić - Đuro s številnimi gosti poskrbel za pravo dozo smeha in veselja v 300. jubilejni predstavi. In to v "Đurovi materinščini". Đuro predstavo opisuje kot "anti-stand up šov", v njej pa govori o tem, kaj razmišlja, kaj ga v življenju moti in kaj zabava, razglablja o odnosih med spoloma, dotaknil pa se bo tudi vsakdanjega življenja.

Podarjamo dve vstopnici za predstavo Đurologija 31. 5. v Ljubljani.

Vse, kar morate storiti, je, da odgovorite na vprašanje:

V kateri vlogi vas je Branko Đurić - Đuro najbolj nasmejal?

Odgovore pošljite na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si do ponedeljka, 28. maja, do 12.00. Pripišite svoje ime in priimek. Izmed vseh odgovorov bomo izžrebali enega srečneža, ki bo prejel dve vstopnici.

Đuro je s svojo karizmo, prepoznavnim bosanskim šarmom, glasbenim talentom in izjemnimi igralskimi izkušnjami, ki smo jih lahko spremljali v več projektih, od legendarne Top Liste Nadrealistov in Avdicije pa vse do z oskarjem nagrajenim filmom Nikogaršnja zemlja, dokazal, da je odličen igralec in režiser. Sodeloval je z mnogimi znanimi imeni, med drugim tudi s hollywoodskimi zvezdniki, kot so Angelina Jolie, Brad Pitt, Colin Farrell in drugi.


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.