Predstava Shaolin Kung Fu bo spet na ogled v Ljubljani. Foto: EPA
Predstava Shaolin Kung Fu bo spet na ogled v Ljubljani. Foto: EPA

Najprej morate pravilno odgovoriti na nagradno vprašanje, ki se glasi: Iz katerega templja prihajajo kitajskih menihi, ki bodo nastopili v Ljubljani? Med pravilnimi odgovori bomo izžrebali dva nagrajenca, ki bosta prejela po dve vstopnici. Odgovore sprejemamo na naslov mmc-nagrade@rtvslo.si do torka do 15. ure. Slovenskemu občinstvu se bodo predstavili v soboto, 31. marca, ob 19. uri v ljubljanski Hali Tivoli.

Dih jemajoča atrakcija z več kot pet milijoni obiskovalcev v 6.000 predstavah po vsem svetu že več kot 20 let navdušuje širše občinstvo.

Predstava je primerna za vse, tako družine z otroki kot tudi tiste, ki se navdušujejo nad borilnimi veščinami, tai chijem, či gongom, energijo, samozdravljenjem, duhovnostjo in meditacijo.

Nagrajenki sta Breda Zupančič in Sonja Trček.

Dolgo ena najbolj varovanih in atraktivnih skrivnosti na svetu, misterioznost templja Šaolin, ki ga je National Geographic označil kot vrhunec mojstrstva obvladovanja svojega telesa, duha, energije in borilnih veščin kung fuja, boste spoznali v izvrstni, skoraj dve uri trajajoči predstavi z vmesnim odmorom, v kateri nastopajo kitajski menihi, vodi pa jih 80-letni mojster templja.

Predstavo sestavljajo dih jemajoče telesne vaje, ki se zdijo že skoraj nadnaravne, a so popolnoma resnične. Tako boste med drugim videli prizore, kot so: razbijanje kamnitih plošč in železnih palic z glavo, lebdenje telesa na ostrih sulicah in žebljih, premikanje predmetov z lastno energijo, nastavljanje ostrih sulic na vrat, met igle skozi stekleno ploščo ...


Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira in hrani zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov mmc-nagrade@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih petih dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo posredovane podatke upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal. Dokumentacijo v zvezi z nagrajencem bo organizator hranil skladno z ZVOP-1.