Slobodanka Tošić je bila tudi ena izmed tekmovalk v resničnostnem šovu Survivor. Foto: Facebook
Slobodanka Tošić je bila tudi ena izmed tekmovalk v resničnostnem šovu Survivor. Foto: Facebook

Nad 29-letnico je bila razpisana mednarodna tiralica, saj jo tožilstvo v Bosni in Hercegovini povezuje s petimi uboji in nekaj ropi, v katerih so skupno ukradli več kot 4,5 milijona evrov. Tošićeva je samo ena izmed obtoženih oseb v zadevi, ki jo bosansko pravosodje vodi pod šifro "Lutka". Toda ko se je lani sojenje začelo, je lepotica pobegnila iz države, je poročala hrvaška tiskovna agencija Hina.

Tošićeva, ki je bila leta 2005 izbrana za mis fotogeničnosti na izboru za mis Bosne in Hercegovine, je zabrodila v težave zaradi svojega nekdanjega fanta Darka Eleza, ki je v Bosni in Hercegovini ter Srbiji obtožen in obsojen zaradi različnih kaznivih dejanj - med njimi tudi za umore in rope.

Tošićeva se je znašla na seznamu 32 oseb, ki jih bosansko tožilstvo obdolžuje podobnih kaznivih dejanj. Med drugim pa so se srbski mediji razpisali, da naj bi prav ona naročila umor Elezovega neposrednega konkurenta Đorđa Ždrale, s katerim je bila prav tako nekaj časa v zvezi.

"V nekem obdobju sem se znašla na udaru lokalnih kriminalcev, natančneje na udaru najmočnejšega med njimi - Đorđa Ždrale, ki me je fizično nadlegoval. Vedno mi je bil za petami. Zaradi njega sem pustila študij in mesec in pol nisem vedela, kako naj nadaljujem svoje življenje," je pojasnjevala pred časom Tošićeva. Zaradi Ždrale naj bi pobegnila v Beograd in pustila študij.