Pesem je res zelo nalezljiva, se strinjate? Foto: YouTube
Pesem je res zelo nalezljiva, se strinjate? Foto: YouTube

38-letni Taoufik Moalla se je z vozilom iz svojega doma v predmestju Montreala odpravil v bližnjo trgovino po vodo, ko ga je z lučmi ustavila policija in mu pokazala, naj ustavi avtomobil. Prosili so ga, naj pokaže osebni dokument, naslednje vprašanje pa je bilo: "Ali ste kričali?"

"Ne, le pel sem. Ravno je bil refren pesmi Everybody Dance Now. A mislim, da nisem bil tako glasen, da bi moje petje kogar koli motilo," je odgovoril Kanadčan. Nato je pojasnil, da je med vožnjo v CD-predvajalnik dal zgoščenko z uspešnicami iz 90. let in da je omenjena pesem ena njegovih najljubših, zato je zapel.

Policisti so preiskali njegov avtomobil, Moalla pa je bil prepričan, da ni storil nič narobe, zato je bil šokiran, ko so mu naložili globo, piše BBC. "Razumem, da morajo policisti opravljati svoje delo in preverjati, ali je vse v redu v družbi. A da bom dobil kazen zaradi petja, tega si nisem mislil niti v sanjah," je dejal.

Montrealska policija je na novinarska vprašanja sporočila le, da o posameznih izrekih kazni ne daje izjav.

Spodaj lahko poslušate uspešnico Gonna Make You Sweat (Everybody Dance Now), ki jo je "zakrivila" skupina C + C Music Factory.