Meeks bo še en mesec v zaporu. Foto: Facebook
Meeks bo še en mesec v zaporu. Foto: Facebook

Meeks bo kazen odslužil 7. julija in takrat se bo zanj začelo novo poglavje, obljublja njegov agent Jim Jordan. Meeks namreč še vedno ne sme dajati intervjujev, zato je Jordan v pogovoru za New York Magazine razkril, da si bodoči maneken želi odstraniti vse tetovaže s svojega telesa - tudi solzico, ki jo ima pod svojim levim očesom.

Meeksov agent je priznal, da so tetovaže težava pri sklepanju poslov, saj veliko zainteresiranih strank ni pretirano navdušenih nad njegovo podobo "porednega dečka". "Čim prej si jih želim odstraniti. Moji otroci so že toliko stari, da zastavljajo vprašanja. In nočem jim predstaviti takšnega življenja, zaradi katerega sem pristal v zaporu," je dejal v pogovoru z Jordanom prek FaceTima Meeks.

Za zdaj je Meeks v hišnem priporu zaradi lepega obnašanja. Veliko časa preživi v telovadnici. "Telovadi po trikrat do štirikrat na dan," je povedal njegov agent.

Za Meeksa vlada veliko zanimanje med različnimi podjetji. "Hodil bo po modnih stezah v Parizu," je dejal Jordan. Toda v času, ki ga je preživel v zaporu, je Meeks zamudil že nekaj lepih priložnosti. Med drugim vlogo v filmu xXx: The Return of Xander Cage z Vinom Dieslom, septembrsko naslovnico z Rihanno za revijo W in fotografske seanse z Bruceom Weberjem in Stevenom Kleinom.

"Ne želim, da bi Jeremy samo hodil po modnih revijah in oddajal sporočilo: 'Zapornik sem,'" je priznal Jordan. Medtem ko je za Meeksa v ospredju spročilo: "Želim otrokom vzeti pištole iz rok."