Posnetek Ione je objavil kar njen mož Jan. Foto: Youtube
Posnetek Ione je objavil kar njen mož Jan. Foto: Youtube

"Nihče mi ne verjame, da vsak dan pojem tri velike obroke, vmes pa stalno grizljam čokolado in čips. Preprosto imam majhen želodec," je 30-letna manekenka povedala za britanski Sun. "To je, kot da bi imela naravni želodčni prstan - če jem preveč, mi je slabo."
Pas Spangenbergove, ki je ob rojstvu tehtala več kot 3,2 kilograma, trenutno meri le 12 centimetrov več od zgoščenke, 30-letnica pa tehta pičlih 38 kilogramov.

Manekenka je poročena in zdaj živi v Nemčiji, priznava pa, da se je dolgo borila s svojo telesno podobo. "V Romuniji je bolje, če si pretežek, ker to pomeni, da prihajaš iz premožne družine," razlaga. "Medtem ko so moje prijateljice hodile ven in na zmenke, sem jaz sedela doma s čokoladicami Mars ter si želela, da bi se lahko zredila."
Uspešnica na YouTubu
Posnetek na YouTubu, na katerem vidimo Spangengbergovo v minioblekici, je postal prava uspešnica, model pa pravi, da jo njen mož - ki je prvi objavil njene fotografije na spletu - ljubi točno tako, kot je. "Jan je bil prvi človek, ki me je videl kot lepo in me je spodbujal, naj slavim svoje telo," pravi o svojem dragem, s katerim je poročena šest let.
"Še vedno bi se rada malce poredila, da ne bi bila videti tako šokantno - in zdaj ko živim v Nemčiji, se kar ne morem preobjesti pic in kebabov," trdi ona. "A končno se počutim udobno v lastni koži."