Konec ljubezni je prišel skupaj z računi. Foto: Reuters
Konec ljubezni je prišel skupaj z računi. Foto: Reuters

Po poročanju francoske tiskovne agencije AFP je Nina Zgurska ruskim medijem povedala, da je njuno razmerje sprva potekalo dobro.

Skupaj sta bila dve leti, stvari pa so se zapletle na oddihu na Krimskem polotoku, ki ni potekal povsem po pričakovanjih lepše polovice.

"Dopust sem obravnavala kot romantični izlet, na katerem me bo zasnubil, o čemer sva se tudi pogovarjala, kar pa se ni zgodilo. Postala sem besna in odšla," je dejala Zgurska.

Shranil je račune
Čez nekaj tednov pa jo je čakalo še bolj neprijetno presenečenje: vabilo na sodišče in zahteva za vračilo 40.000 rubljev (522 dolarjev).

Partner, sicer odvetnik, je namreč vztrajal, da nista bila v romantičnem razmerju, ampak zgolj sodelavca, zato želi povračilo vseh stroškov, ki jih je imel z njo. Izkazalo se je, da je vestno shranil vse račune iz kavarn, restavracij, cvetličarn ...

Sodni postopek poteka od lanskega oktobra, moški pa je vložil že tretjo tožbo in zdaj z zahtevo poskuša na drugem sodišču. "Ne more dokazati, da sva bila v razmerju ali da je bilo potovanje darilo. Nikoli nisem rekel tega," je dejal medijem. Po mnenju pravnih strokovnjakov mu bo sicer zelo težko uspelo, je še poročal AFP.