Par je slavil v 13. oddaji šova Strictly Come Dancing. Foto: Facebook stran BBC Strictly Come Dancing
Par je slavil v 13. oddaji šova Strictly Come Dancing. Foto: Facebook stran BBC Strictly Come Dancing

Par si je zmago priplesal s tremi različnimi plesi v 13. tednu televizijskega šova. Po poročanju BBC-ja je 27-letna Clancyjeva svoje nastopanje in zmago z Aljažem opisala kot "najbolj popolno doživetje, ki ga je imela". V finalu je par premagal BBC-jevo voditeljico Susannah Reid, igralko Natalie Gurnede in pevko Sophie Ellis-Baxtor.

Besedo o zmagovalcu je imelo v svojih rokah občinstvo, saj se sodniški glasovi v finalu niso šteli. In med več kot šestimi milijoni glasov je največ dobila prav slovensko-angleška naveza. Sicer pa je bil par prvi med nastopajočimi, ki je od sodnikov v šovu prejel popolno oceno 40.

"Ne morem verjeti, to je preprosto noro," je dejala soproga nogometaša Petra Croucha, ki se je svoji ljubezni po uspešnem dnevu na nogometnih zelenicah pridružil sredi oddaje. Škorjanec je o svoji partnerki že pred časom dejal, da je bila njegova prva izbira od samega začetka. Ko so ga na oddaji vprašali, kakšen učitelj bo, je odvrnil: "Strog bom, ker želim opraviti svoje delo, toda ko je čas za zabavo, je čas za zabavo."

Njune plese v finalni oddaji si lahko pogledate spodaj.