Nastopil bo v drugi sezoni zvezdniške različice resničnostnega šova Big Brother, ki ga bo predvajala ameriška televizijska mreža CBS.

Anthony Scaramucci je po tem, ko je letel iz Bele hiše, delal v svojem investicijskem podjetju. Foto: Reuters
Anthony Scaramucci je po tem, ko je letel iz Bele hiše, delal v svojem investicijskem podjetju. Foto: Reuters

Ta je v nedeljo razkrila, da bo mož, ki je prinesel razkol v Belo hišo (njegov prihod je povzročil odstop tiskovnega predstavnika Bele hiše Seana Spicerja in spore z nekdanjim vodjo kabineta v Beli hiši Reinceom Priebusom), med 12 kandidati, ki se bodo v hiši, ki bo 24 ur na dan nadzorovana s kamerami, razgalili tako in drugače.

Zmagovalec šova, med kandidati za končno nagrado je tudi nekdanji olimpijski šampion, plavalec Ryan Lochte, pa igralec Joey Lawrence, komik Tom Green, bo odnesel domov 250.000 ameriških dolarjev.

To je drugič, da so ustvarjalci resničnostnega šova tekmovalca našli med nekdanjim kadrom Donalda Trumpa. V prvi sezoni je tekmovala Omarosa Manigault-Newman, ki se je pred širnim občinstvom izpovedala tudi glede sodelovanja z Donaldom Trumpom. Skupaj sta sodelovala že pri resničnostnem šovu Vajenec. Omarosa je izkušnje iz Bele hiše sicer objavila tudi v knjigi z naslovom Neuravnovešen.