Nickelback se vračajo z novim albumom in novim videom. Foto: Youtube
Nickelback se vračajo z novim albumom in novim videom. Foto: Youtube

Orodje lahko brezplačno snamete s spletne strani Aux.com, ta pa vam nato omogoča, da pri naslednjih brskanjih po medmrežju izbrišete vse sledi Chada Kroegerja in njegove druščine.

Kljub 15-letni karieri, ki se razteza na sedem studijskih albumov in številne radijske uspešnice, so Nickelback pogosto tarča posmeha ljubiteljev glasbe.
Nedavna raziskava, ki jo je izvedla spletna stran za zmenkarije Tastebuds.fm, je pokazala, da so kanadski stadionski rockerji največji "ubijalci romantike". Nickelback so s 13 odstotki glasov med drugim premagali Justina Bieberja, Coldplay in Lady Gago.

Peticija proti nastopu
V začetku meseca pa so razjarjeni ljubitelji ameriškega nogometa začeli na spletu s peticijo zbirati podpise, da bi preprečili skupini tako zaželen nastop med polčasom na tekmi, ki bo potekala za zahvalni dan. Peticijo je podpisalo že več kot 50.000 navijačev ekipe Detroit Lions, upajoč, da bodo Nickelback dobili košarico.

Nickelback so svoj sedmi studijski album Here And Now izdali pred dvema dnema. Kroeger je o njem povedal: "V studio smo šli z vizijo in vse se je sestavilo skupaj. Z rezultatom smo izjemno zadovoljni in komaj čakamo, da to delimo z našimi oboževalci."

Album je nasledil njihov Dark Horse iz leta 2008, če boste zdržali 3 minute 13, pa si spodaj lahko ogledate video za njihov aktualni singel When We Stand Together.