Slika iz prve sezone šova o družini male, a jezične otroške lepotne kraljice Honey Boo Boo - ko June še ni bila babica. Foto: TLC
Slika iz prve sezone šova o družini male, a jezične otroške lepotne kraljice Honey Boo Boo - ko June še ni bila babica. Foto: TLC

Pred nekaj več kot dvema letoma smo pisali o šestletni Alani Thompson, bolj znani pod vzdevkom Honey Boo Boo, jezični in navihani deklici ter eni osrednjih junakinj ameriškega resničnostnega šova Toddlers & Tiaras o otroških lepotnih tekmovanjih, ki je dobila svojo serijo na kanalu TLC.

Štiri hčere iz štirih razmerij, ena vnukinja
Vse odtlej je ameriška javnost (no, bolj javnost ameriških tabloidov) spremljala prigode družine iz mesteca McIntyre na georgijskem podeželju, zbrane okoli "matice", imenovane Mama June (s pravim imenom June Shannon), ki poleg težav s čezmerno telesno težo in pešajočim vidom nikakor ni našla pravega moškega zase.

Zdaj 35-letna mati štirih hčera (prvo je rodila pri 14) iz štirih različnih razmerij - tako rekoč vsi njeni partnerji kot tudi ona sama so se v preteklosti znašli na napačni strani zakona - je lani le skočila v zakon z dolgoletnim partnerjem, ki ga kličejo Sugar Bear (njegovo pravo ime je Mike Thompson) in je tudi biološki oče v uvodu omenjene zdaj devetletne Alane.

A zakonske idile je bilo zaradi Sugar Bearove domnevne spletne nezvestobe pred kratkim konec in njen novi izbranec je po poročanju opravljive spletne strani TMZ Mark McDaniel, moški, ki je marca po desetletju (z June sta bila že pred njegovo obsodbo romantično povezana) prišel iz zapora zaradi spolne zlorabe osemletne deklice, menda Junine sorodnice.

Ogledalo revne Amerike?
Producentom na TLC-ju je zdaj prekipelo in so resničnostno serijo ukinili, saj naj bi June, znana tudi kot "kraljica kuponov" - gre za kupone ugodnosti, seveda - z izbiro partnerja ogrozila svoje hčere in vnukinjo. Da, vnukinjo, njena najstarejša hči Anna (z vzdevkom Chickadee) ima že hčer, ki jo je rodila pri 18, tako da je June postala babica pri 32.

Serijo so številni kritizirali, saj naj bi bila žaljiva in "nezaslišana" - predvsem so v oči bodle Junine dvomljive vzgojne metode in prehrana, ki jo pripravlja svojim potomkam -, spet drugi pa so trdili, da gre pač za dokaj običajno družino z ameriškega socialnega dna, pred katerim si ne gre zatiskati oči.

Oglejte si nekaj utrinkov iz resničnostnega šova Here Comes Honey Boo Boo.