Simon Cowell je moral na oder, kjer je bil deležen plesa, ki ga ne bo nikoli pozabil. Foto: Youtube
Simon Cowell je moral na oder, kjer je bil deležen plesa, ki ga ne bo nikoli pozabil. Foto: Youtube
Keri Graham
Keri Graham pravi, da je hotela z nastopom pokazati predvsem moč svojega telesa. Foto: Youtube

43-letna Keri Graham je konec tedna nastopila v resničnostnem šovu Britain’s Got Talent, v katerem je predstavila svojo vročo plesno točko, s katero je navdušila vse štiri sodnike in občinstvo v dvorani, toda razburila velik del britanske javnosti.

Keri je na oder prišla v ohlapni srajci in dolgem krilu, sedla je na stol in se začela zibati ob zvokih nežne glasbe. Nato pa je glasba nenadoma postala glasnejša in hitrejša, Keri je skočila v zrak, s sebe strgala srajco in krilo, pod katerima so se pokazali svetleč top, kratke hlačke in čevlji z visoko peto, nato pa uprizorila zapeljivo plesno točko z gibi, ki jih uporabljajo striptizete.

Njen nastop je navdušil obiskovalce v dvorani, stoje ji je zaploskal tudi sodnik Simon Cowell, ki pa ga je nato drugi moški član žirije David Walliams zvlekel na oder, kjer sta mu nato skupaj s Keri namenila znameniti "lap dance" oziroma ples v naročju, ki je vključeval tudi nogo okrog Simonovega vratu.

Plaz kritik zaradi neprimernosti nastopa
Keri je bila po nastopu sprva navdušena, saj so bili odzivi prisotnih zelo pozitivni. "Amanda Holden in Alesha Dixon sta me celo vprašali, ali imam zasebne učne ure, tako impresionirani sta bili nad predstavo," je ponosno opisala odziv obeh ženskih sodnic. "Če si bo kateri izmed sodnikov želel obiskati moj tečaj, mu bom z veseljem pokazala veščine - še posebej Simonu. Če pa to bere, mu povejte, da mi za tisti ples v naročju še vedno ni plačal - dolžan mi je 20 dolarjev," po nastopu Keri ni skrivala navdušenja.

Toda nasmešek je kmalu splahnel, saj se je nanjo usul plaz kritik zaradi neprimernosti nastopa. Pritožbe so letele na pretirano vulgarnost, preveč gole kože in na prezgodnji čas predvajanja oddaje, ki ni bila označena kot neprimerna za otroke.

"Nisem jaz kriva, da sta prišla na oder"
43-letnici, ki se je na avdicijo prijavila skupaj s sinom, ki pa ga za nastop v oddaji nato niso izbrali, se kritike ne zdijo na mestu. "Čas predvajanja oddaje pred 21. uro zvečer je bila odločitev televizijske postaje ITV, ne moja. Kar pa se tiče mojega nastopa, je bil poudarek predvsem na moči in ravnotežju. Zanj sem ogromno vadila, poskrbela pa sem, da je bil zapeljiv in tekoč, ne pa cenen," se je zdaj odzvala Keri, ki dodaja, da je drugačen pridih nastop dobil šele po prihodu obeh sodnikov na oder, za kar pravi, da ni njena krivda.

Kerijin nastop in ples v naročju, ki je razburil Britance, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku!