Dejan Zavec je k sodelovanju povabil svoje oboževalce. Foto: Janez Erjavec
Dejan Zavec je k sodelovanju povabil svoje oboževalce. Foto: Janez Erjavec

24. marca bo v mariborski dvorani Tabor dosedanjo skladbo I Gotta Feeling zasedbe Black Eyed Peas zamenjala skladba, ki jo bodo Zavcu pomagali izbrati njegovi oboževalci. Boksar je k izbiri nove pesmi povabil več kot 70.000 prijateljev na Facebooku. Ti bodo s svojimi predlogi slovenskemu boksarskemu šampionu pomagali izbrati najprimernejšo pesem.

"Navijači so zame nekaj posebnega, dajejo mi posebno energijo in zagon! In izvrstno se mi zdi, da jih lahko aktivno vključim pri izboru pesmi, ki me bo proti Uushoni pospremila v ring. Glede na to, da nas je na moji Facebook strani zelo veliko, se mi zdi ta kanal nadvse primeren za takšno akcijo. Veselim se dobrih predlogov in končnega izbora," je povedal Dejan Zavec (31 zmag, 18 s KO, 2 poraza), ki se trenutno v Nemčiji pripravlja na obračun z Bethuelom Uushono (25 zmag, 8 s KO, 1 poraz, 1 neodločen).

Zmagovalna pesem razkrita 24. 3. ob prihodu v ring
Izbor bo potekal izključno na uradni Zavčevi strani na Facebooku, Dejanovi navijači pa bodo od petka, 2. marca, do torka, 6. marca, vpisali svoj predlog pesmi. Med vsemi predlogi bo Dejan osebno naredil ožji seznam petih pesmi - predlagatelji teh pesmi bodo nagrajeni z vstopnicami za dvoboj z Uushono -, za katere bo nato potekalo še dodatno glasovanje.

Nato bo Zavec dokončno izbral pesem, ki ga bo v soboto, 24. marca, v mariborski dvorani Tabor pospremila v ring. Svojega končnega izbora pa ne bo izdal, ampak bo to popolno presenečenje, saj bo pesem dejansko razkrita šele ob prihodu v ring.